Welcome to Miami: dag 1

Door - 20-06-2016 15:28

Gisteravond aangekomen in Miami vanuit Amsterdam . Er eerst een tussenstop in Orlando we door de douane heen moesten de koffer moest inpakken en daarna weer door security. Vanaf de airport heb ik een taxi gedeeld met iemand die dezelfde kant op moest. Ik verblijf in hotel Ocean dat direct aan de Ocean drive ligt. Drukke straat met allerlei restaurants en bars, geen reden om je te vervelen dus. Vanaf het hotel ben ik de buurt gaan verkennen  en via het flamingopark uitgekomen op Lincoln Road. Dit is een lange winkelstraat met allerlei bekende winkels zoals H & M, Twenty One en verschillende merken.
De temperaturen zijn hoog dus vandaar dat een beetje zwemmen geen kwaad kan. Het hotel heeft geen eigen zwembad maar je hebt de mogelijkheid om bij een hotel een stukje verder op het zwembad te gebruiken. En voor de zee hoef je alleen de straat over te steken het hotels biedt strandbedjes en handdoeken die je kan meenemen. 
Het is even wennen dat alle prijzen exclusief btw zijn dus er komen nog extra kosten boven op de prijs die op het prijskaartje staan. Ook als je ergens gaat eten komen er kosten voor service soms 20% van het bedrag dat je moet betalen.
In de avond kwam toch de voorspelde onweersbui en ben ik in de buurt van het hotel wat gaan eten. Gelukkig hield het na verloop van tijd op met regenen en bleef de temperatuur goed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan