Dag 2: South beach

Door - 27-06-2016 14:45

De tweede dag in South Beach Miami goed begonnen door te joggen op het strand. Onderweg een korte stop gemaakt op South pier, waar joggers, vissers en skaters zijn te vinden. Je hebt er een prachtig uitzicht over de haven. 

Hierna was het tijd om de auto op te halen bij alamo. Het kantoor bevond zich meer naar het noorden en daarom heb ik een citybike gehuurd. Je kan deze voor verschillende tijdsduren huren, met een minimum van 4 dollar voor een half uur en maximaal 20 dollar voor een hele dag. Met een creditcard kan je de fiets pakken en bij elk city bike punt kan je deze weer inleveren. 
Bij het ophalen van de auto probeerde de medewerker een duurdere auto voor 150 dollar extra aan te smeren. Ik heb aangegeven dat het wat mij betreft niet hoeft. Uiteindelijk kreeg ik een Jeep Cherokee die meer dan voldoende ruimte biedt. Na een korte instructie over de auto was het tijd om mijn vriendin van het vliegveld op te halen. De weg naar het vliegveld was makkelijk te vinden, de auto terugvinden in de parkeergarage echter iets minder. Let wel op dat op sommige wegen tol betaald moet worden. Dit wordt automatisch gedaan door het scannen van het nummerbord het bedrag wordt van je creditcard afgeschreven. Je hoeft dus niet door een poortje heen en helaas is het ook niet duidelijk hoeveel er uiteindelijk betaald moet worden. 

We zijn de avond geëindigd met een bezoekje aan de latinclub Mango en Nikki beach op first street.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan