Kingman – Grand Canyon

Door Ria en Gerard de Jong - 28-04-2015 04:29

Zaterdag 25 april              Kingman – Grand Canyon

Vandaag, na nog wat ingeslagen te hebben bij de plaatselijke Walmart, vervolgen we Route 66. In Hackberry stoppen we bij de General Store. Alles is hier vanuit de tijd dat Route 66 nog de doorgaande highway naar Los Angeles was. Erg leuk om te zien. Verderop Seligman is al net zo’n leuk plaatsje waar we even rondlopen en een bakkie doen. We gaan door naar de Grand Canyon waar we begin van de middag aankomen. Na ons gesetteld te hebben op de vooraf besproken Mather Campground stappen we op de shuttlebus richting het Visitor Center en lopen door naar Mather Point Overlook. Voor Ria en mij een schitterend weerzien met de Grand Canyon en voor Wilma en Wouter een onbeschrijfelijk mooi natuurfenomeen. Het begint te regenen, zelf met hagel, de canyon trekt helemaal dicht door de wolken. We gaan in het Visitor Center de film over de Grand Canyon bekijken. We zien dat de weersverwachting voor morgen ‘rain/snow’ is. 13 jaar geleden hadden we 40 gr. C! De verwachting voor maandag is zonnig, daar hopen we dan maar op. Tijdens het eten ’s avond om 7 uur zien we dat het sneeuwt die nog blijft liggen ook. Een zomer- en wintervakantie voor de prijs van één. We spreken af om morgen wat langer te blijven liggen en zien wel wat we kunnen doen afhankelijk van het weer. Ps. De campers doen het weer prima.

Groeten, Wilma, Wouter, Ria en Gerard.

Reacties

Kees Kant 28-04-2015 10:22 {{button-27862}}

Leuk om jullie verslagen weer te kunnen lezen. Wat een gedoe met die campers. Hopelijk is dat nu definitief achter de rug. Veel plezier en geniet van de mooie adembenemende natuur. Groet Kees en Joke

wim en ada 28-04-2015 10:34 {{button-27863}}

fijn om weer wat te lezen! wat een mooie foto's al!!!Dus ik hoef de mail niet meer door te sturen naar Dineke,hi, hi....
En je ziet het: aprilletje zoet geeft nog wel eens een witte hoed!
Geniet se verder!!!

sonja 28-04-2015 16:20 {{button-27870}}

Via Gert het adres van deze blog doorgekregen. Leuk om alles zo van afstand mee te kunnen lezen. Wat hebben jullie al veel mooie, bijzondere dingen gezien. Fantastisch allemaal. En eindelijk, eindelijk, hier dan wél dolfijnen gezien, Wilma.!!!!!
Geniet verder fijn van deze mooie reis.

jullie lieve dochter 28-04-2015 19:35 {{button-27875}}

Fijn dat de camper het weer goed doet! Hopen vanaf nu zonder gedoe door te kunnen reizen. Hier gaat ook alles goed, het huis staat er nog en de plantjes leven nog.
Veel plezier en liefs!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan