Hampton Campground Manning Park, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Hampton Campground
Crowsnest Highway
V0X 1R0 Manning Park
Canada

GPS-locatie:
49.06809, -120.7237544

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Simpele camping. Geen douches, wel eenvoudige toiletten
  • Geopend van half juni tot begin september

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 01-08-2019 door

Prachtige camping met ruime plekken, wij stonden op site 84. Toilet gebouw met gratis douche op 50 mtr en mooi zicht op bergen en zon tot 19.00. Veel plekken beschikbaar dus in augustus kan je gemakkelijk om 18.00 uur nog plek krijgen als Lightning lake vol is. Wij zijn door visitor center naar deze site doorgestuurd omdat Lightning lake vol was.

Vanaf Hampton 30 minuten naar Blackwall Peak en ook Sub Alpine Meadows is moeite waard (laatste 4 km gravelroad maar met 25 ft camper te doen).

Kosten per nacht: $24

Bezocht op 28-05-2019 door

Prachtig terrein middenin het bos. Ruime plekken. Terrein is vorig jaar geheel gerenoveerd (evenals Mule Deer, zo vertelde de parkwachter die 's morgens het kampgeld kwam innen) en de sanitaire voorzieningen zijn uitstekend. Op de campground zijn heel veel squirrels, de eekhoorns met de typerende strepen op de rug. We verbleven met vier personen.

Kees Hoogendoorn

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 14-07-2018 door

Ruime plaatsen, op een mooie nette camping midden in t bos. Schoon en fris sanitair gebouw incl. douche. De Ranger komt langs om stageld te innen.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 15-07-2016 door

Eenvoudige camping zonder water-, stroom of rioolaansluitingen voor de camper met ruime staanplaatsen, picknicktafel en stookbak. Er zijn wel tappunten voor water en toiletten (van het type "poepdoos"). Via internet te reserveren. De camping ligt in het bos niet ver van de hoofdweg. Er is geen telefoon of internet en geen GSM-ontvangst. Op een paar kilometer rijden is een lodge waar een payphone hangt en waar gratis wifi beschikbaar is. Voor een of twee nachten met een camper (met alles aan boord) een prima, rustige kampeerplaats.

Kosten per nacht: $29

door op 09-08-2010

Geen voorzieningen. Allen pit-toilet en watertappunten. Schitterend gelegen met mooie ruime plekken

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!