Lisa Huis in 't Veld

Lisa raakte tijdens haar eerste Amerika-reis in 2012 verknocht aan de schitterende natuur en toerde sindsdien al talloze malen door de VS (en Canada). Ze deelt haar ontdekkingen in de blogs.

Lisa

Blogs van Lisa Huis in 't Veld

De National Mall in Washington DC

Sun 3 Apr 2016 9:12

Wie denkt dat we gaan shoppen, heeft het mis. Als het in Washington DC gaat over de 'Mall’, dan bedoelt men de National Mall. Dit is een groenstrook in het centrum waaraan de (presidentiële) monumenten en musea van het Smithsonian zich bevinden. Onze tips voor een dagje Mall (of twee)!

Escape from Alcatraz

Sat 19 Mar 2016 8:57

In de baai van San Francisco ligt een van de beroemdste én beruchtste gevangenissen van Amerika: Alcatraz. De zwaarste criminelen zaten hier gevangen, onder wie maffiabaas Al Capone. Dankzij de inspanningen van de National Park Service kun je een kijkje nemen in de verlaten gevangenis. Ga jij naar San Francisco? We geven je vast een voorproefje van Alcatraz!

Top 5 nationale parken in Canada

Thu 10 Mar 2016 10:00

Of je nu gek bent op gletsjermeren, zandstranden, rotskusten of weelderige bossen: Canada heeft het allemaal. Vooral in de nationale parken vind je schitterende landschappen, toeristische routes en wandelpaden. Dit zijn de vijf populairste nationale parken van Canada.

Reis in beeld: Eastcoast Explorer

Thu 28 Jan 2016 9:09

Stel je voor: fietsen in Central Park, toeren over de Blue Ridge Parkway, wandelen in de Great Smoky Mountains, oude plantages bezoeken in Charleston en ontspannen aan de stranden van Florida. Zie jij dat wel zitten? Dan is de reis Eastcoast Explorer iets voor jou. Reis met ons mee langs de oostkust van de Verenigde Staten!

Scenic Drives: Trail Ridge Road in Rocky Mountain NP

Sun 24 Jan 2016 9:08

De Trail Ridge Road in Rocky Mountain National Park (Colorado) is een van de hoogstgelegen geasfalteerde wegen in de Verenigde Staten en behoort tot de mooiste Scenic Drives van het land. Deze weg door de Rocky Mountains brengt je naar 3.700 meter hoogte, vér boven de boomgrens. In deze blog lees je meer over de bezienswaardigheden aan de Trail Ridge Road. Leuk weetje: op 26 januari 2015 vi

Onvolprezen Oregon

Wed 30 Dec 2015 11:11

Welkom in Oregon, waar ruige bergen met eeuwige sneeuw worden afgewisseld door mooie stranden, vulkanische valleien en dorre prairies. Deze staat heeft veel natuurlijke bezienswaardigheden, maar is lang niet zo druk bezocht als de zuiderbuur Californië. In deze blog staan onze acht hoogtepunten! Scroll snel door naar de nummers 3, 4, 6 en 8 voor de locaties van Wie is de Mol? 2017!

6 redenen om Yellowstone National Park te bezoeken

Sun 20 Dec 2015 10:37

Yellowstone is het favoriete nationale park van veel van onze reisadviseurs. De hoogste tijd dus om er een blog aan te wijden. Zes redenen voor een bezoek aan Yellowstone National Park!

De mooiste plekken aan de Tioga Road

Fri 11 Dec 2015 12:00

De Tioga Road in Yosemite National Park is één van de mooiste wegen van de VS. Van granieten rotsen tot verstilde bergmeren, uitgestrekte weides en groeves vol sequoiabomen: achter elke bocht van de Tioga Road wacht een nieuwe verrassing op je. Deze prachtige route is een van Amerika’s hoogst gelegen wegen.

Route 66

Tue 24 Nov 2015 13:00

De route 66 rijden in Amerika is een droom voor veel reizigers. De Route 66 start in Chicago en eindigt aan de westkust van de USA, bij de Santa Monica Pier in Los Angeles. Officieel bestaat de Route 66 al lang niet meer, maar je kunt voor het echte Amerika-gevoel en pure nostalgie nog wel grotendeels dezelfde route rijden. De reis is mogelijk per camper, auto of motor. Reis in deze blog me

Vermilion Cliffs National Monument

Sun 25 Oct 2015 9:35

In het zuiden van Utah en noorden van Arizona ligt het Vermilion Cliffs National Monument, een uitgestrekt en ruig gebied dat weinig wordt bezocht, maar bezienswaardigheden telt die hun weerga niet kennen. Neem bijvoorbeeld The Wave, die je alleen mag bezoeken als je een ticket bemachtigt in een speciale loterij.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan