Dag #0 van Culemborg naar Schiphol

Door Teddy - 02-09-2019 18:21

Dinsdag 3 september 2019

Deze dag hebben we nog aan onze reis toegevoegd om meer rust in te brengen en zodat we morgen niet midden in de nacht (of met stress) naar Schiphol moeten reizen. Dus we besloten om een extra overnachting op Schiphol bij te boeken, voorafgaand aan onze vliegdag naar San Fransisco. 

Vanochtend hebben we onze trouwe viervoeter Pip naar de oppas gebracht. Het is een vertrouwd adres voor haar (en ook voor ons). Het opvang gezin is dol op Pip en ze zijn altijd blij als Pip komt logeren. 
Vervolgens gaat Teddy naar de pedicure voor een pedicure en manicure behandeling. De nageltjes worden mooi gelakt. Zo kan Teddy een paar weken vooruit met verzorgde handen. Piet doet ondertussen nog wat afrondende dingen voor zijn werk. We doen ook nog boodschappen voor Julian, die de komende weken voor het eerst echt voor zichzelf moet zorgen. Maar dat kan hij. 

We eten nog gezellig samen met Julian. Nog een laatste check of we alle spullen hebben en dan gaan de koffers in de auto en rijden we naar het station van Culemborg. Vandaar nemen we de trein naar Utrecht en op Utrecht stappen we over op de intercity naar Schiphol.  

We overnachten in hotel Citizen M waar we een kamer krijgen met AirPort view. Het is een prachtige kamer en dd view is geweldig. Zo nog een drankje doen beneden in de bar en dan lekker naar bed. 

Morgen de grote oversteek. 

Reacties

Mieme van Rijn-Remans 03-09-2019 22:13 {{button-59958}}

Heel veel plezier Teddy&Piet 👍
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan