Ucluelet - Victoria 9 Augustus (dag 25)

Door Familie Bosman - 11-08-2018 18:57

Vandaag verlaten we onze vrije camping om naar het zuiden van het eiland te gaan. Victoria is onze eindbestemming. 316 km, lijkt niet zo veel maar het is een heel zware route. Vooral het eerste stuk is lastig met opbrekingen, bochten, smalle wegen en steile afgronden. 

Onderweg stoppen we nog voor boodschappen. Met een kar vol zijn we al op weg naar de kassa als Piet ons eraan herinnert dat we niet alles mee kunnen nemen omdat we morgen de grens over gaan steken naar Amerika. Alle groenten en fruit gaan weer terug de winkel in. 

Wanneer we bij Victoria komen zijn we allemaal moe en futloos door de warmte. We gaan naar onze camping Fort Victoria. Een Brits aandoende camping met mooi gecoiffeerde heggen en struiken. Nadeel is dat er echt helemaal niets mag en er dus ook niets is, zelfs geen sfeer. We kunnen er wel goed wassen!

We denken nog even terug aan gisterenavond toen we onze buren van iets verderop hebben gadegeslagen. Vier volwassen mannen die teveel vis hebben gevangen voor de grote coolers die ze bij zich hebben. In goed overleg wordt een plan gemaakt hoe dit aan te pakken. Eerst alles eruit en dan weer erin. Het is heel erg grappig om deze mannen te volgen. Moet de bevroren vis nu bovenin of toch onderop? Ze zijn er toch zeker anderhalf uur heel erg druk mee.

Reacties

Jan smit 11-08-2018 19:36 {{button-54556}}

Goedenavond beste luitjes

Wat een lange tocht voor de boeg en dat met moeilijke wegen. Toch weer gezond aangekomen. De laatste loodjes wegen altijd het zwaards. En dan die boodschappen in en uit , want daar is Amerika streng in. Toch eerder de gedachten moeten ordenen . Maar dat gebeurt nou eenmaal. Zeker na de dufheid van zo’n lange reis. Dus zij vergeven .
Wat een duffe zooi daar die Camping Victoria.
Dan die avond daarvoor, dat was pas lachen . Vier mannen die zo met gevangen vis aan de gang kunnen gaan. Daar kan je dus een dag later weer om lachen, en dat maakt een duffe camping weer wat aangenamer.
Nog even volhouden . Wij zitten in Beekbergen . Vanmiddag met mijn vriend Aat Both en Lida zijn vrouw wezen lunchen in Nijkerk bij het restaurant van Pon.
Morgen fietsen over de Veluwe. Arrangement voor €15.- per persoon. Hoe is dat mogelijk?

Goede reis verder.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan