Bye bye winterpeg, rockies here we come!

Door Patrick en Margreet - 29-05-2016 17:22

Na een paar mooie dagen met onze long lost friends in winnipeg, zijn we nu aangekomen in calgary. We missen ze nu al, en die apies van ze ook!

we hadden een eerdere vlucht, omdat de middagvlucht was geannuleerd, dus onze auto was nog niet klaar. Voor een dag extra huur + 20 dollar mochten we wel een andere (veel grotere) auto meenemen. Nu rijden we in een amerikaanse pooierbak ipv een nissan verso note, dus ons hoor je niet klagen!! 

De laatste dagen in winnipeg hebben we nog wel wat touristische dingen gedaan, waarvan de boottour over "the forks" het tofste was. Een echte aanrader. In de fotoos staan wat impressies. De fotoos staan alleen wat door elkaar zag ik, maar als je er op klikt, zie je waar ze gemaakt zijn.

Hier in alberta is het, zo mogelijk, allemaal nog ruimer. We zijn gisteren naar heritage park geweest. Er is daar een groot meer en er zit ook een attractie bij. Daar wordt het leven rond 1900 uitgebeeld met oude treinen en verhalen etc.

Op de terugweg naar het hotel waren de telefoons leeg en die gebruiken wij als navigatiesysteem. Wij hebben het Sandman hotel gevonden, maar onze sleutel pastte niet in de deur van de kamer. Aan de balie kwamen wij er achter dat we bij het verkeerde sandman hotel waren. Haha, de appels scheurden daar ook nog uit de zak en rolden door de hele receptie.

De route naar het juiste hotel was gelukkig simpel. Wij gaan ons zo direct opmaken voor een kort ritje naar banff: komen we eindelijk in de rocky mountains aan.

We houden je op de hoogte!

M+P

Reacties

o. van vo 30-05-2016 10:22 {{button-39054}}

Ja die papiertassen gaan altijd kapot :-) het is ook wel een bekend versier trukje in US films :-)
Stoer wagen btw
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan