Dag 17 Death Valley naar Kings & Sequoia park.

Door J. Merts - A long time ago Na een heerlijke rustige nacht waar we met 2 campers overnacht hebben op de nog eigenlijke gesloten camp ground, bij het plaatsje Onyx vandaag naar sequoia national park. Via Porterville en Exeter bij Three Rivers het park binnen gereden. Onderweg via de by-ways erg van de natuur genoten. Er schoten regelmatig een soort van grond eekhoorns voor onze auto weg, hun veilige holen in de berm opzoekend, erg koddig gezicht! Fotograferen was erg moeilijk maar toch gelukt! Aangekomen bij het park, met de Annual pass weer 20 dollar bespaard, dus voordeel loopt hiermee wel op! We moesten met een sticker op de voorruit het park in als bewijs! Eerst de Kings Canyon gevolgd en op diverse plaatsen uit gestapt,bewonderd en gefotografeerd. Gelukkig was de verbindingsweg tussen Kings en Sequoia eindelijk open en hoefden we niet om te rijden, wel waren op die weg wegwerkzaamheden, maar dat viel gelukkig wel mee. Bij het inrijden van Sequoia moesten we tussen 4 wachters (die grote bomen) doorrijden. Vervolgens via de General Highway door richting Grand Cove naar campground Azalea, die sinds 1 april open is! Onderweg de Sherman Tree bekeken en de trail gelopen, hierbij heel veel van die grote joekels (of tree's) gezien. Op de camping aan gekomen, plekje uit gezocht, wat nog niet mee viel, alles is schots en scheef, uiteindelijk 1 gevonden, die met de blokken onder de auto redelijk recht was. Sjaak de aardappelen geschild en ik de gehaktballen gedraaid maar behoorlijk plat geslagen zodat ze niet van het bord zouden rollen, met spinazie was het toch weer een lekker maaltje. Gaan een koude nacht tegemoet, want we zitten nu toch weer op zo'n 7260 feet! Dus voor nu (13.15 uur in Fresno): welterusten in Nederland!

Reacties

Caroline en Vera A long time ago

We moeten ons toch wel heel erg vergissen als jullie niet de vakantie van je leven meemaken op dit moment. Alleen je hoed vergeten??? We verheugen ons nu al op de uitgebreide fotoreportage en de verhalen die daarbij horen. We kunnen maar een ding zeggen: blijf genieten!! maar dat zal een overbodig advies zijn.
Wij wensen jullie nog een fijne tijd daar in dat prachtige land en doe de groetjes aan Vera's familie mochten jullie die nog tegenkomen tussen al die knabbels en babbels en coyote's.
Lieve groetjes van Caroline en Vera

Ad en Ans A long time ago

Sjaak en Wilma wat ontzettend leuk om jullie rondreis te kunnen volgen. Door de leuke verhalen reizen we toch een stukje mee.
Veel plezier en hartelijke groeten van Ad en Ans

Marc, Ilse en kids A long time ago

Hallo lieverds,

We vinden het nog steeds erg fijn om jullie belevenissen te kunnen volgen, hoewel het er deze week een klein beetje bij ingeschoten is omdat we de nieuwe kamer van Sascha aan het bewerken zijn :-)

Ook erg leuk vinden we het dat we nu ook de beelden bij de verhalen kunnen zien!
Anouk vroeg zich af of jullie ook al echte cowboys zijn tegengekomen?

Heel erg bedankt voor jullie mooie kaartje, en we zien de volgende update weer met smart tegemoet.


Xxx en groetjes van ons allemaal.

Peter en Jolande A long time ago

Hi sis and Brother in Law, wat een avonturen spannend en mooi maar ook soms gewaagd, pas wel op hoor! Wij zijn intussen thuis. Geniet nog lekker. Liefs JoPe

Cees & Lia A long time ago

Net op mijn gemakje de foto's bekeken.. Wat een mooie plaatjes zeg! Wat moet het een belevenis zijn om op deze manier door Amerika te trekken! Heel indrukwekkend! Ook goed om te lezen dat de temperatuur bij jullie zo lekker is! Nu wij nog!! ;-) Maar als het goed is gaat dat ook goedkomen. Met Joe gaat het nog steeds prima hoor! Luka en Joey eten gezellig samen. Eerst wat uit de eigen bak, dan nemen ze wat van de ander, om weer met de eigen bak te eindigen!! Lieve Sjawi blijf genieten! Dikke kus vanuit Soest!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!