Dag 15 Las Vegas.

Door J. Merts - A long time ago Gisteren April foolsday hier in Vegas, vandaag poolday. Vanmorgen na het ontbijt in het zwembad gedoken en lekker opgefrist. Eerst nog frisjes maar na paar minuten lekker. Na het rondspartellen in de hot-tub bijgekomen, vervolgens suanaatje en we konder er voor de rest van de dag weer tegen. S'middags weerbde strip op gelopen en nogmaals alle mogelijke hotels en casino's in geweest, wat een pracht en praal hier. De ene heeft nog meer dan de andere, maar Ceasars palace is toch wel de decadentste van allemaal. Later in de middag in de foodcourt van het Fashion gebouw een taco diner genomen en weer terug naar de camper en nog even de pool in. S'avonds nog even Circus Circus ingelopen en verder de route voor morgen uitgezet. Adieu Las Vegas morgen naar Death Valley.

Reacties

Bernadette A long time ago

Geweldig, jullie hebben het voor elkaar er staan foto,s op heel erg leuk.
Maar maak er niet te veel werk van he! jullie hebben vakantie en wat voor een!!!lieve groetjes uit zonnig maar nog steeds koud NL.en ik wens jullie schilpadden roadrunners beren en nog veel meer moois en leuks de aankomende dagen.

Bernadette A long time ago

Sorry,het zijn natuurlijk schild!! padden.

Peter en Jolande vertellen op 030413 A long time ago

Eindelijk even alles kunnen lezen.Wij hebben niet altijd internet. Daarbij zijn wij ook nog reizende en zitten nu in Frankrijk Loire/Indre valley. Gisteren in Poitier Futurscope avondshow meegemaakt met een reis door Haiti,onder zee met Dinosaurs en ondergronds met Arthur.Afgesloten met een Laser,Beamer en vuurwerk spektakelshow.Apart dat we alle vier een show hadden! Veel plezier nog hou het groots en ruim.Wij gaan richting huis wel na mijn verjaardag die we waarsch. in Chartresgaan vieren. Love you

J. Merts A long time ago

Bernadette, wij hebben alles op de kop gezet, maar wil je bij de volgende reactie. Postcode en huisnummer van de veenbestraat door geven. Hebben nog hele mooie ansicht kaart voor je.
Grtjs sjawi.

Rob A long time ago

Beste Globetrotters, ik zit hier lekker rustig op de bank oppas- Opa te zijn en denk dat jullie je opperbest vermaken in het befaamde Las Vegas achter die eenarmige bandiet waar de bucks in grote getale uit komen rollen.
Da's wel ff heel wat anders zeg!
Je hebt de camper toch nog wel hoop ik ;-)
Luitjes, nog heel veel plezier en nog heel veel mooie maar vooral veilige miles en tot de volgende keer. Groetjes van Rob en een jarige Coby en Harm.

J. Merts A long time ago

Beste rob en vooral jarige Coby, zitten nu in Fresno en vermaken ons nog steeds uitstekend. Alsnog van harte gefeliciteerd. Sjaak en Wilma.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!