Aankomst Calgary

Door Knoppert - A long time ago Een prima vlucht met KLM gehad. Om 15.10 Canadese tijd waren we in Calgary aangekomen. Bij Alamo de huurauto gehaald en downtown gereden naar Ramada downtown hotel. 
Bij aankomst het hotel verkend. Ze hebben een verwarmd buitenbad, helaas laat het weer niet toe om te gaan zwemmen.
We hebben een blokje om gedaan. We zitten op 8th avenue en zijn naar de 4e gewandeld.
Het tijdsverschil zijn we natuurlijk toch gaan voelen en zijn toch maar weer terug naar het hotel gegaan. We konden echt niet meer wakker blijven en zijn dus rond 19.30 uur in slaap gevallen.

Natuurlijk zijn we veels te vroeg wakker geworden. Het was rond 04.00 uur. Gelukkig hebben ze wifi en hebben we naar het thuisfront met de ipod zitten mailen.
Rond 06.15 stonden we kant en klaar om te gaan ontbijten bij Tim Hortons.  Na ons eerste canadees ontbijt met eieren en spek zijn we richting Calgary Tower gelopen. Natuurlijk is alles nog gesloten. Maar de bevolking was al behoorlijk in de weer want volgende week begint hier de Stampede.
Vervolgens door het Olympisch park gewandeld en de leuke winkelstraat (8th av.) Toen hebben we besloten om de auto te gaan halen en uit te checken en richting Banff te gaan rijden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!