Jasper 09-07-10

Door Knoppert - 29-07-2010 19:25 Vroeg wakker en ontbijten in het hotel. De schoolbus was op tijd om ons op te halen voor het raften. Wat een belevenis. Met 15 personen en de bootsman in een raft. Het blijkt toch niet de tocht van gisteren te zijn. We gaan vandaag een stuk lager op de rivier waar het minder ruw is. Af en toe wat versnellingen in de rivier maakte het wel spannend en ons vooral nat. Mijn man zat in de  splashzone. Uiteindelijk zaten we allemaal in de splashzone. Het water is maar 4 graden en toch wel erg koud. De tocht duurde 1,5 uur en is voor beginners. Wat wij gisteren hebben gezien is meer voor ervaren mensen. (dit moet je trouwens bij het boeken wel aangeven!)
Onderweg hebben we een grote roofvogel gezien. Helaas hebben we geen waterdichte camera en hebben dus niets mee om foto's te maken. Maar het is natuurlijk wel een mooie herinnering. Er stond ook nog een Elk (rendier) aan de kant. Voor de rest genoten van het uitzicht en de zon. Raften is misschien duur maar het is het wel waard.
Bij terugkomst in het hotel ons maar flink warm gedoucht en een wasje gedraaid. Onze bergschoenen in de zon gezet om te laten drogen.
Bij Subway een broodje gegeten. 's Middags hebben we lekker geluierd. Rond 16.00 uur zijn we naar Jasper gereden, rondje gewandeld en warm gegeten. Om 18.00 weer terug in het hotel de airco lekker aangezet want het is wel erg warm vandaag. Nog even een blokje om het hotel gewandeld, genoten van het uitzicht en toen lekker slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan