Vancouver 18-07-10

Door Knoppert - 02-08-2010 21:51 Om 09.30 was iedereen wakker. Wel wennen hoor downtown. Best wel een herrie 's nachts als je al die tijd rust gewend ben.
Ontbeten bij Subway. Daarna met de auto langs Hastings gereden, de stoomklok bekeken. Doorgereden naar Stanley Park. Het is zondag dus druk in het park. We gaan naar het Vancouver Aquarium. We hebben beluga's gezien, otters, dolfijnen, zeehonden, het zeeleven rondom Vancouverisland en een 4D film over de dieren op aarde. Indrukwekkende film, hoe wij als mens de zeedieren bedreigen en wat we kunnen doen om het tegen te houden. Je werd een beetje nat van een waterspuwende walvis, een slang die in je rug duwde en gekriebel aan je benen van kleine beestjes.
Uit het aqaurium zijn we nog door het park gelopen.

Daarna over de Lionsgate brug naar een shopping centre gereden. We kunnen nog steeds geen Johnny's seasoning vinden. Ik denk dat het alleen Amerikaans is. Voor de familie chocolate chips en bacon bits meegenomen. Rond Vancouver gereden in de avondspits. Bij aakomst in het hotel de koffers gereorganiseerd omdat we morgen naar huis vliegen. Daarna gegeten in het hotel.
De laatste nacht.

Lionsgate bridge
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan