Riverhaven RV Park & Motel Hedley, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Riverhaven RV Park & Motel
6165 Highway 3
V0X 1K0 Hedley
Canada

GPS-locatie:
49.3832647, -120.1942506

Telefoonnummer:
+1-250-292-8221

Website:
http://www.riverhavenrv.com/

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 05-06-2023 door

Kleine camping, erg vriendelijk onthaal, betrokken eigenaars, dichtbij de rivier, erg rustig, bandschoon sanitair, een aanrader!

Bezocht op 07-08-2017 door

He hadden na een lange rit via Kelowna/ Pentincton deze camping gevonden : aller harteljkste echtpaar, mochten een stoel lenen, een goede plek ,nette douche en wc's, picnic tafel/ geen open vuur, en een rivier om langs te lopen. 's Morgens een praatje....... Voor hier een aanrader. Langs de rivier richting Hope niet vrij gaan staan !! . Kijk uit.: In de super hoorden we een gesprek hierover, wij haakten in, wisten waar de kampeerders stonden. Het mag niet, dan bel je toch politie? Neen, wij bellen de Farmers en die schieten de banden dan lek.........

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 28-06-2017 door

Riverhaven is een niet zo grote en heel rustige camping. Het ligt prachtig onder de bomen, aan het riviertje. De camping heeft zelfs een eigen strandje. Zwemmen is echter niet goed mogelijk omdat het water te snel stroomt. Met een beetje geluk zie je er bevers. Opvallend genoeg hadden we geen last van muggen (er schijnt hier regelmatig wat meer wind te zijn, waardoor de muggen geen kans hebben). De beheerder van de camping liep met ons mee om ons onze plek te wijzen en aanwijzingen te geven hoe achteruit in te parkeren. Hij had alle picknicktafels met een zeil afgedekt en haalde dat van ons hoogstpersoonlijk weg. De plekken zijn ruim en bieden voldoende privacy. De hele camping is brandschoon en piekfijn in orde. Wat een toewijding! Ook het sanitair is keurig en schoon. Gratis wifi op alle plekken. Voor het gebruik van de douche betaal je een dollar. In Hedley is zelf niet veel te doen, maar het ligt prachtig in het dal tussen Hope en Penticton. Zeer geschikt als doorreis camping. Voor ons was het een van de beste en mooiste campings tijdens onze drie weken rondreis in West Canada.

Kosten per nacht: $45

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan