KOA Washington D.C. / Capitol Gambrills, Maryland

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Washington D.C. / Capitol
768 Cecil Avenue
Gambrills Maryland, 21108
Verenigde Staten

GPS-locatie:
39.0691632, -76.6477087

Telefoonnummer:
+1-800-562-0248 / +1-410-923-2771

Website:
Bezoek

E-mailadres:
capitolkoacampground@att.net


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Douches
 • Electra
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Toiletten
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Overige faciliteiten

Shuttle naar Washington DC Metro.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: $ 90 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 24-07-2023 door

Nette camping. Oudere maar nette douches. Zwembad prima

Kosten per nacht: $90

Bezocht op 25-06-2019 door

Prima camping met goed geëgaliseerde plekken. Voldoende beschutting onder de bomen. De sanitaire voorzieningen zijn voldoende aanwezig en worden erg goed geventileerd. Wij zijn zelf een dag in Washington DC geweest en hebben dit allemaal geregeld via de receptie van de camping. Het enige wat wij moesten doen is op tijd op de afgesproken plaatsen staan zodat vervoer geregeld kon worden. Wij hebben 2 dagen van de camping gebruik gemaakt. Echter is dit onvoldoende om voldoende te zien van alle bezienswaardigheden in Washington DC

Kosten per nacht: $71

Bezocht op 13-04-2018 door

Vreselijke camping, zeker gezien de prijs. Ligging pal naast erg drukke weg. Kleine, slecht geëgaliseerde plaatsen. Douche gaf geen warm water. Positief was de hulp van “dr Bob”, de technische man bij het vastzetten van een buitenspiegel.

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 14-05-2017 door

Full hookup. 20 min rijden naar dichtstbijzijnde metrostation. Shuttle bus gaat 1 x per dag. Nette douches. Winkel is tot 22 uur open.

Kosten per nacht: $68

Bezocht op 08-05-2016 door

Hier 2 nachten doorgebracht. Eindelijk een wat drukkere camping. Superlocatie, 45 minuten rijden naar down town. 2 douche locaties, eentje iets verouderd maar netjes. Die bij het winkeltje ziet er iets moderner uit. Ook schoner. Bij deze camping kun je kiezen of je in het bos wilt staan of op het open gedeelte. Tip: voor $ 13,50 p.p kun je met het shuttlebusje naar down town. Geen gezoek waar en hoelang je ergens mag parkeren. Busje vertrekt om 9.00 en om 10.00 ben je in de stad. Pak dan de hip on hip off bus en je ziet alles!!!! Om 17.00 wordt je op een afgesproken plek weer opgehaald. Aanrader!!

Kosten per nacht: $65

door op 22-08-2014

Goede camping voor een camper; veilige plek en er is zeer behulpzaam personeel die je graag wil helpen. Er rijdt een shuttlebus naar de hoofdstad, die je voor het capitool afzet en ophaalt; een dagje Washington wordt daardoor een dag zonder zorgen; geen gedoe over parkeren e.d.

door op 14-08-2014

Nette, schone camping. Ideaal om DC te bezoeken (met busje vanaf camping). Gelukkig hoorden we door de vele krekels de dichtbij gelegen snelweg niet zo goed. Erg strenge regels in zwembad, b.v. nog niet zindelijke kinderen mogen er niet in, ook niet met zwemluier. Geen kinderen zonder begeleiding. Elk uur moest iedereen 10 min het zwembad uit voor de chloor-controle. Leuke speeltuin met groot springkussen.

door op 19-01-2010

De plaatsen stonden erg dicht op elkaar. Het terein was hobbelig. De beheerders waren aardig (waren ook in Amsterdam geweest). Krekels maakten een hoop lawaai! Dure camping!

door op 06-10-2009
door op 31-08-2009

Druk bezochte camping vlakbij een doorgaande autowegen (hoorbaar). In het lager gelegen gedeelte minder last. Zwembad, wifi. Shuttle-service voor bezoeken aan de stad Washington. Is veel vraag naar. Daardoor ook kans dat het vol ons (zoals onze ervaring). Toen zelf met camper naar parkeerplaats bij start van metrostation (wel te doen).

Schrijf een review
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan