Laguna Seca RV Campground Monterey, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Laguna Seca RV Campground
61 Chapparal Campground
Monterey California 93940
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.579991033, -121.756085686

Telefoonnummer:
831-242-8201

Website:
weathertechraceway.com/camping


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 04-10-2019 door

Prachtige camping. Mooie locatie met uitzicht over de bergen. We hadden hier absoluut langer willen staan. Hook-up plaatsen hebben alleen een water en elektra aansluiting. Onderaan de camping aan de kant van het circuit kon je het afvalwater lozen. Tijdens het ontbijt hebben we genoten van de eekhoorntjes die aan alle kanten uit de grond naar boven kwamen. Prima ligging t.o.v. Monterey. Wij kwamen laat aan, onze plek stond keurig aangegeven bij het hokje aan het begin van het terrein. Achteraf gezien stond het ook in de bevestiging maar dat hadden we over het hoofd gezien.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 28-09-2019 door

Gave locatie, heel dicht bij de racebaan. ruime mooie staanplaatsen, geweldig uitzicht over de bergen. Je doet er met de camper een klein half uurtje over om naar Monterey bay te rijden. Leuk strandje daar en shop gelegenheid. Iedere staanplaats heeft een bbq en picknicktafel. Nadeel: wij hadden full hook up, maar we hadden alleen geen riool aansluiting, wel stroom en water aanwezig.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 31-07-2018 door

Een hele mooie camping dat een keer niet lijkt op een grote parkeerplaats. Er zijn veel bomen waardoor je lekker veel schaduw hebt. Omdat we na 15uur belden, konden we niet meer reserveren maar er was genoeg plek en konden zelf een plekje uitzoeken. Het toiletgebouw doet een beetje oud aan, maar is verder wel prima. Als je iets verder liep over de camping, kon je vanaf een afstand het racecircuit zien. Hier had je verder geen last van. Echt een prima camping in de natuur voor weinig geld.

Kosten per nacht: $37

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!