Carmel By The River RV Park Carmel-by-the-sea, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Carmel By The River RV Park
27680 Schulte Road
Carmel-by-the-sea California 93923
Verenigde Staten

GPS-locatie:
36.5250202, -121.8445295

Telefoonnummer:
+1-831-624-9329

Website:
carmelrv.com

E-mailadres:
mike@carmelrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (21)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 21
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 25-09-2019 door

Prachtige rustige omgeving. Veel te duur. Heeft wat onderhoud nodig in potentie goed park. Was maar 1 douche aanwezig. Die was groot, warm en schoon.

Kosten per nacht: $95

Bezocht op 13-08-2019 door

Veel te duur voor wat je ervoor krijgt. Geen idee waar ze deze prijs op baseren. "The River" is een smal stroompje waar je lastig komt omdat je een steil hellinkje af moet. Zwemmen is niet mogelijk, dammetje bouwen wil prima. Sanitair is heel netjes, wel met (2) gordijnen voor de douchehokjes. Plekjes zijn mooi, privé door afscheiding met struiken. Er is een gemeenschapsruimte met nog een tv met videorecorder (ja, echt!) en heel veel videobanden, een pingpontafel en een paar biljarttafels. En een piano, maar die is 50 jaar geleden voor het laatst gestemd, dus niet bespeelbaar. Erg afgelegen, weg ernaartoe wordt steeds smaller en hobbeliger.

Kosten per nacht: $125

Bezocht op 17-08-2018 door

Redelijke camping. De prijs was erg hoog, namelijk 100 dollar met de creditcard en 90 dollar cash. De wc's zijn geen pretje voor mensen die langer dan 2 meter zijn. De deuren zijn laag. Voor de rest is de camping netjes en goed opgeruimd. Wifi is uitmuntend! Wel honden aanwezig.

Kosten per nacht: $100

Bezocht op 20-04-2018 door

Typische RV site met veel vaste gasten. Wat duur voor wat geboden werd, al kregen we $ 5 korting voor contant betalen. Douches netjes, maar met douchegordijn, dus geen afsluitbare cabines.

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 12-09-2016 door

De camping is prima. De weg er naar toe: rij door tot je uiteindelijk op de camping komt. Je zult regelmatig twijfelen of je wel op de goede weg zit, maar als gezegd, rustig over de smalle weg doorrijden. Voorzieningen zijn goed, wel duur voor zo'n afgelegen camping.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 09-08-2015 door

Redelijk luxe camping in de buurt van Monterey. Veel seizoensplaatsen. De plekjes waren vrij krap was, wat nog erger werd gemaakt door de seizoensgasten die naast een camper formaatje tourbus ook nog eens 2 dikke auto's in de buurt van hun plekje (lees: op het pad) parkeerden. Verder was de camping wel heel leuk aangekleed en goed verzorgd. Het sanitair was mooi, wel wat weinig voor het aantal plaatsen. Wifi werkte goed zolang je in de buurt van de receptie was.

door op 12-07-2015

Hele mooie camping: veel groen, goed onderhouden, sanitair netjes. Camperplek niet heel ruim. Wel erg prijzig: $65 voor een nacht.

door op 20-05-2015

Kleine camping afgelegen in carmel valley. Ongeveer 15 minuten rijden van het strand. Dure camping +-65 dollar voor een nacht. Klein smal weggetje naar de camping toe (gelukkig geen tegenliggers tegengekomen). Goed sanitair.

door op 05-11-2014

Dit RV park gelegen in de Carmel Valley ligt 9 mile van het plaatje Carmel. Park is klein met zeer kleine plekken. Vanaf hoofdweg 1 mile soms lastig berijdbaar. Prijs p.n. $63.00 wat erg overdreven is. Fully hookup. Zet RV op parkeerplek winkelcentrum begin Carmel en bus 24 naar centrum

door op 23-08-2014

Prima, vrij kleine camping. Goed om een nacht te verblijven. Mooie ruime met groen afgescheiden plekken. Ook als de receptie gesloten is kun je zelf nog een beschikbare plek uitkiezen. Schone douches en toiletten.

door op 23-06-2014

Goede camping, aardige mensen. Goed sanitair. Wij hadden een erg kleine plek, maar mogelijk kwam dit ook doordat het de laatste plek was.

door op 22-03-2014

Vriendelijke ontvangst. Primitief sanitair. Douches met gordijntjes; alleen koud water op wasbakken. Ruime plek. Goede uitvalsbasis voor Montery schiereiland en Point Lobos SP. Goed opletten bij aankomst: houdt rechts aan op steile weg. Ga je bij splitsing links dan kom je verder op bij andere camping.

door op 24-08-2013

Kleine maar prima camping. Ruime plaatsen, sanitair prima. Wifi matig. Wel humor in het geheel. Geen kampwinkel. Wel een game room maar dat is wat verouderd.....Er mag niet gezwommen worden in de rivier, wel zwemmen was lastig geworden. Stond al een poosje droog.

door op 01-07-2013

Leuke camping mooi gelegen. Alleen receptie erg vroeg dicht.

door op 25-06-2012

Wij hebben hier een tussenstop gehad na de 17 miles drive en kwamen pas laat aan. Camping ligt heel natuurlijk, maar wel wat afgelegen. Leek ons een leuke camping om nog eens naar Big Sur en Carmel te gaan.

door op 06-10-2010

Saaie ouderwets aandoende camping, plaatsen zijn ok. Vreemde, smalle weg om camping te bereiken. Rivier stelt niets voor. Redelijke overnachtingscamping, wel heel erg duur.

door op 05-06-2010

De plaatsen zelf zien er prima uit, echter de prijs-kwaliteit verhouding is hier volledig zoek. Douchen tegen een plakkerig gordijntje onder een smerig golfplaatje hoeft niet zoveel te kosten. Als je iets verder kunt rijden: Doen!

door op 18-05-2010

Dit is wel het slechtste park wat we gezien hebben. Donkere plaatsen door hoge boom-afscheidingen. Onaardig personeel. Eigenaresse heeft een voorliefde voor kikkers, alles is hier kikker. In de rivier zitten trouwens ook 1000 kikkers die de hele nacht doorgaan (alleen in seizoen denk ik). Echter je hebt niet veel keus, er is nog 1 RV park en dat ligt 50m hoger. Er is ook geen wasserette bij beide parken. Prijs/kwaliteit klopt niets van.

door op 08-10-2009

Leuke camping, weinig sfeer en gastvrijheid is ook niet ideaal.

door op 05-08-2009

Om te overnachten is het ruim voldoende, verder valt er niet al te veel te beleven. Lijkt een camping met veel vaste staan plaatsen.

door op 07-07-2009

Veel te dure camping. Wij betaalden $65 p.n. De river was zo breed als een sloot en niet toegangkelijk. Er is niets te doen. Ligt een beetje achteraf Geen aanrader dus.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!