White Point Beach

Door Ingrid Walus - 13-07-2022 01:43

Klaar voor onze roadtrip 🤩.

Uitgerust wakker geworden om 8h, het Alt hotel is een ideaal hotel voor iedereen die niet onmiddellijk met een huurauto wilt vertrekken bij aankomst 's avonds. 

Om 10h worden we bij Alamo/Sunnycars verwacht voor onze huurauto,  maar snel even langs de bagage lost & found om te checken waar onze valiezen zijn... nog steeds in Toronto 🤷‍♀️.  Dan maar naar de Halifax Shopping Mall achter kleren voor 2 dagen en hopen dat onze valiezen asap toekomen en achterna gebracht worden.  Nu merk je pas wat je allemaal mist van je valies, niet alleen kleren en schoenen, maar ook je toiletgerief, adapter, boeken, reisgids,  föhn, tondeuse, en noem maar op... 

Eerst een lekkere chai tea latte en dan shoppen geblazen 🤩.

Het is nog 2 uur rijden van Halifax naar White Point Beach Resort en de tijd gaat snel in onze Ford Edge SUV, daar hadden we tenminste geen probleem mee.

We checken in in onze cottage met al onze zakken kleren en dan kan de verkenning beginnen.  Verder dan de bar geraken we niet 😁🍺.  De lokale blonde draught gaat goed binnen en de chicken wings smaken bijna zo goed als in de Kroon.  Nog even genieten van live muziek van Jef Bonang voordat de vermoeidheid toeslaat... of zou het door het bier komen 😉.

Good night & tot morgen 👋,

Ingrid & Nico 

Reacties

Adri 13-07-2022 07:54 {{button-63849}}

Als je je bagage moet missen blijkt maar weer hoeveel onnodige rommel je allemaal meesleept met een paar hoognodige dingen,chickenwings en een groot glas 🍺 ben je al gelukkig genieten maar
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan