Bye bye camper!

Door Patricia - 06-08-2022 21:09

Zaterdag 6/8,

Vandaag de camper inleveren, nog even 2,5 uur rijden en dan zit het erop. Gisteravond al voor het grootste gedeelte de camper opgeruimd & schoongemaakt en een laatste was gedraaid. Ook spullen die we over hadden uitgedeeld aan de buren, zo gaat dat in de RV wereld. De rest hups de container in en ff nog alles legen en schoonmaken en gas op die lolly.

De weg was goed te doen, op wat kuilen en bupsen na maar niks in vergelijking met de i-40 in t oosten.

prachtige uitzichten, nog even tussen de bergen door en daar kwam Los Angeles alweer in beeld. Nou is dat mega groot.. zelfs als je er dwars doorheen rijd via de I-5 ben je nog 2 uur onderweg om vd ene naar de andere kant te rijden. Ik had een carwash uitgezocht dichtbij El Monte, dus "even" de RV wassen, er zat de nodige insectenprut op.. aftanken en naar El Monte. 
Keurig aangegeven waar je naar binnen moest rijden om je RV in te leveren, even id wachtrij, spulletjes eruit halen en er kwam een dame alles controleren. Geen verdere schade opgelopen (oude schade had ik bij ophalen allemaal laten noteren) dus uitchecken maar.

Dat ging ook lekker vlot! Zeer fijne mensen daar.

Even een ubertje besteld voor naar het crowne plaza hotel waar we een nachtje zullen verblijven. Moest wel lachen, stonden meer NL ers te Uberen maar ik had al voordat ik naar binnen ging besteld, ik kwam eruit heb de kids geroepen en de uber kwam al aanrijden. De rest stond er al even en moest denk ook nog wel even wachten 🫢.

maar goed na alle RV regeldingen te hebben getackeld nu nog t hotel want we waren veel te vroeg.. 11.30 ipv 15.00. Maar vragen staat vrij en heel fijn we mochten al in een kamer!

dus daar zitten we nu even heerlijk te chillen, wat lekker!! Het was een prachtige ervaring waar we nog lang van gaan nagenieten maar ook vermoeiend. Dus ik ben straks als we lekker in NL zijn weer helemaal blij. Lekker het vertrouwde nl weer waar alles toch wel heel goed geregeld is! Morgen nog even LAX airport veroveren (echt mega..) en dan landen we maandag avond rond 19 uur weer ergens op Schiphol 😇

Reacties

Marjo 06-08-2022 21:21 {{button-65188}}

Wel fijn dat je weer naar huis wilt, stel je voor dat je daar zou willen blijven!

Roos 07-08-2022 08:25 {{button-65205}}

Mooi om te lezen dat het echt indrukwekkend is geweest. Nu nog even de laatste trip en dan lekker weer naar eigen huis en haard. Geniet van de thuiskomst en we zien jullie snel weer. (Donderdagavond weer thuis.)

Jorinde 07-08-2022 08:52 {{button-65209}}

Fijn dat de vakantie zo goed verlopen is, en jullie vele mooie herinneringen over hebben..
had je ook weer goed geregeld dat laatste stukje👍
Goede reis voor straks en tot snel🙌

Opa 08-08-2022 15:14 {{button-65297}}

Fijn dat jullie zoveel hebben gezien en dat alles goed is verlopen. Goede vlucht.
en dan....nagenieten.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan