Anniversary

Door Familie de Jong - 16-08-2019 21:41

Woensdag - 14 augustus 2019

Vanmorgen moesten we een beetje op tijd opstaan, want papa zou vertrekken. We zouden weer met z’n allen ontbijten. Nathan lag nog lekker in bed, dus hebben Kate en ik hem met een warm welkom wakker gemaakt. We stonden met zonde confetti-slingers boven zijn hoofd te dansen. Hij kon het erg waarderen, maar ik denk dat wij er meer plezier uit haalden. 

Tijdens onze vakantie was elke ochtend (en avond) een feestje. Elke ochtend een lekker uitgebreid ontbijt met gepocheerde eieren, gepocheerde eieren, sausages, bacon, pancakes, wentelteefjes of een combinatie tussen deze opties. Vanmorgen stonden er wafels met boter, maple sirup en blueberry sirup en maple sirup sausages en bacon op de ontbijttafel. Na het ontbijt hebben we papa met z’n allen uitgezwaaid op onze inmiddels bekende wijze.    

Kate en ik zijn na het ontbijt snel naar boven gevlucht om een verrassing voor Heidi voor te bereiden. Heidi haar bloemenwinkel bestond vandaag namelijk precies één jaar! We hebben veel ballonnen opgeblazen en een ballonnen-boog gemaakt. Ook hadden we wat andere versieringen en lekkernijen geregeld. Ik ging met Heidi wandelend naar de bloemenwinkel en Kate had de ballonnen-boog snel met een werkneemster opgehangen. Bij de bloemenwinkel aangekomen was Heidi natuurlijk enorm verrast en hebben we dat daar even met koffie en lekkers gevierd. 

 

 Toen we weer thuis waren, hebben we even snel wat gegeten om vervolgens even naar wat winkels te gaan en boodschappen te doen. Ik ging namelijk voor de DeJongs koken. Bij thuiskomst hebben we originele mojotos gemaakt met de nadruk op origineel. We gebruikten namelijk gin in plaats van rum, maar ze waren wel lekker. Daarna heb ik voor de DeJongs gekookt. Ik maakte kip uit de oven met mozzarella en tomaat en mijn favoriete gnocchi met asperges, venkel en zelfgemaakte pesto. 

Na het eten gingen we spullen pakken voor Kate en mijn trip naar Osoyoos en Kelowna de komende dagen. Ik had alles al vrij snel gepakt en opgeruimd en schoongemaakt, maar bij Kate duurde het iets langer (iets maar...). Daarom ging ik met Heidi essential oil blends maken. Heidi doet dat namelijk naast haar werk en wilde een paar voor mij maken. Het voelde een beetje als scheikunde proefjes en dat vond ik absoluut niet vervelend. We hadden ook een “sleeping-blend” gemaakt en die ga ik vanavond natuurlijk even proberen. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan