Dag 4; Bryce - Captiol Reef

Door Marloes Harmsen - 13-10-2017 04:47

Vandaag stond een bezoek aan Bryce Canyon op het programma. Tegen een uur of 8 namen we de shuttle bus naar het park. We begonnen bij Bryce Point, op 2529 meter hoog, vanaf hier hebben we een hike van 3 km naar Inspiration Point gelopen. Omdat we nog zo vroeg waren was het heerlijk rustig en kwamen we nauwelijks mensen tegen. Een mooie trail met prachtige uitzichtpunten lang de canyon. 

Vanaf Inspiration Point de shuttlebus gepakt naar Sunset Point om aan de volgende hike te beginnen; Navajo Loop Trail. Een trail van 2,2 km de canyon in, erg mooi om de hoodoos van dichterbij te zien. Het pad naar beneden was uiteraard niet zo zwaar, maar weer omhoog was flink pittig! Ik dacht even dat ik nooit meer boven zou komen.  

Na ons bezoek aan Bryce zijn we via Escalante op weg gegaan richting Capitol Reef, waar we in Torrey op de camping staan. Een mooie maar intensieve route. Het gaat op en af met veel bochten en dat zo'n 2,5 uur. Intensief rijden, maar zeer zeker de moeite waard! 

Als twee kreupele vrouwtjes kwamen we rond 16:30 uur aan bij de camping; 1000 Lakes RV Park. Een kleine camping met een mooi uitzicht. Het was lekker weer en we konden nog eventjes lekker buiten zitten met een drankje. Op de camping zit een klein restaurantje in een schuur waar we lekker gegeten hebben, met smores die we zelf bij het kampvuur mochten klaarmaken als dessert. Yum!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan