Nog maar negen dagen ......

Door Fritzel - 23-05-2016 22:15

Voor iedereen die dit wil/gaat/mag of moet lezen, wij zijn Yvon en Frits en wij gaan voor het eerst van ons leven met een camper op pad.

Al zes maanden zijn wij bezig met routes maken, bezienswaardigheden in kaart brengen om daar via een mooie route langs te kunnen rijden.

Ik was voor het eerst in Amerika in 1982 om in een kinderkamp te werken en daarna coast-to-coast gereisd in een mooie grijze Greyhound wat een geweldige ervaring was zonder mobiel, internet, GPS of Google maps en ik schreef af en toe een brief via air-mail en geen bericht goed bericht :-)

Daarna met de kinderen een rondje westkust in 2006 met de bekende highlights en mijn dochters praten er nog steeds over.

Mijn zusje heeft in Washington DC gewoond en daar ook nog twee keer geweest.

Voor mij wordt het de vijfde keer overzee en voor Yvon de eerste keer maar allebei wilden we absoluut naar Yellowstone NP toe.   

Dus een rondje bedacht vanuit Seattle. Toen naar Tiogatours voor een informatie bijeenkomst en toen bleek dat we geen rondje met een camper hoefde te maken maar een enkele reis konden maken. Wij wilden Seattle - Salt Lake City doen maar de aardige dame van Tioga bedacht dat vliegen naar Vancouver en terug vliegen vanaf Las Vegas veel goedkoper was dus route aanpassen. Per Armtrack van Vancouver naar Seattle, daar ergens de camper ophalen en dan via Canada weer naar Las Vegas. 

Volgens mij is die camper net zo groot ls een SRV wagen en ik kan niet eens een Peugeot 107 in parkeren dus dat wordt nog een dingetje.

Dit stukje typte ik vooral als test :-)

Nu nog uitvinden hoe ik de route hier ergens krijg toe gevoegd.

En eens kijken of ik mensen op mijn mailinglijst kan bereiken :-)

Met vriendelijke groet

Yvon en Frits

 

 

Reacties

aad bentvelzen 24-05-2016 21:48 {{button-38782}}

Jeetje wat een geniaal plan !! Als je onverhoopt verhinderd bent ......
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan