Santa Maria naar Los Angeles

Door - 03-08-2016 17:32

26 juli. 's Morgens vroeg teruggereden naar Pismo Beach. Ad had nog een verrassing voor de jongens. Quad rijden op Pismo Beach, in de zandduinen. Ze hebben daar 2 uur rondgereden op quads van 250 cc en een geweldige tijd gehad. Ik heb me vermaakt op het strand, met koffie en mijn boek. Van daaruit naar Los Angeles voor de laatste dagen, Daar was het natuurlijk weer druk, druk, veel verkeer. We zijn naar de pier van Santa Monica gegaan, met zijn eettentjes, pretpark en Zoltar machine (wie kent de film Big met Tom Hanks) waar 60 procent van de mensen Pokemons was aan het vangen. Mosselen, garnalen en taco's gegeten op de pier.

27 juli. Zin in een luie dag. Meteen naar Santa Monica strand gereden, ontbeten in het winkelcentrum dat aan de binnenkant van een enorme parkeergarage lag. Winkels als Luis Vutton, Hermes, Tiffany's etc. De hele dag aan het strand doorgebracht, de jongens hebben zelfs weer zandkastelen gebouwd, en toen terug naar het winkelcentrum. Op de bovenste verdieping liggen restaurantjes (ook de Cheesecake Factory), daar hebben we heerlijke Sushi en Teriyaki gegeten. Van daaruit weer naar de Santa Monica boulevard geslenterd en nog wat souvenirs opgepikt.

28 juli zijn we nog wat gaan rondrijden in de bergen van Beverly Hills en toen de auto gaan afleveren. Ging super snel. Iemand loopt erom heen, geeft je een bonnetje en de shuttle brengt je naar het vliegveld. We vlogen terug met British Airways in een airbus 380, een toestel met twee verdiepingen.Doordat we grotendeels s'nachts vlogen hebben we toch een beetje kunnen slapen, maar door het tijdsverschil kwamen we pas vrijdagavond aan in Amsterdam.

Het was een onvergetelijke ervaring, te veel om te zien en te doen in zo'n korte tijd. Je zou er best een half jaar voor kunnen uittrekken en dan nog niet genoeg hebben gehad. In totaal hebben we 2856 mijl gereden, dat is bijna 4600 kilometer (en dat voor maar ongeveer 400 dollar aan benzine in een auto die 1 op 7 reed)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan