Een hele dure B

Door - 16-07-2016 04:24

Op 11 juli 2016vertrokken we naar Schiphol om de vlucht naar Los Angeles via London te maken. Het was behoorlijk druk met veel wachtrijen om in te checken en ergens de chaos is het gebeurd: Tijdens het hergroeperen:O jee,waar is de blauwe koffer. Geen nood, Jorgos ging zoeken en vond hem al snel. Helemaal alleen, omsingeld met een rood-wit lint, een bomhond en 3 zwaarbewapende marechaussees. Moest zich legitimeren, en de koffer helemaal leeghalen. Avontuur no. 1

Bij het inchecken bleek er iets mis met de Esta (visum) van Arlon. ik (Irene, de check, dubbelcheck, nog eens controlerende ik) had een B voor een 3 aangezien, en het lukte niet meer om op tijd een nieuwe binnen te krijgen. dus toen is het toestel zonder ons naar London vertrokken. Echt waar gebeurd. Dank zij een hele lieve behulpzame medewerkster en de nodige euro's is het gelukt om een andere vlucht te boeken, weliswaar een dag later en via Madrid, maar onze reis kon tenminste wel doorgaan. Dus nog een nachtje in Amsterdam gelogeerd in het Ibis.

Om acht uur s morgens naar Madrid gevlogen en daarna door naar LA. Vlucht duurde ongeveer 12 uur maar zijn deze prima doorgekomen met on board entertainment. Schermen in de stoel voor je met games, muziek en films. Jungle Book en My big fat Greek wedding 2 gekeken en wat geslapen. Geland, erg snel door customs en toen de huurauto gehaald. Toch maar een grotere genomen, zeg maar gerust een veel grotere. Een Ford Expedition XLT EL,er staat ook nog ecoboost op maar hij rijdt 1 op 7. Ik kan niet eens het dak aanraken. De jongens vinden het natuurlijk geweldig, het is ook een enorme bak om in te rijden, maar gelukkig vallen we hier niet echt op. In de avond naar Hollywood, gedeelte van de Walk of fame gelopen, bij het Chinese theatre hand-en voetafdrukken van celebrities bekeken en toen bekaf ons bed opgezocht want we waren inmiddels 28 uur op de been.

De dag erna naar Venice Beach, voor de eerste keer onze voetjes in de Pacific gedipt en op Rodeo Drive rondgekeken en rondgereden. De jongens, alle vier, zien de ene na de andere mooie, grote, nieuwe, aparte en vette auto. Ad heeft tot nu toe nog als enige in onze bak gereden, maar straks zijn de kids aan de beurt.  Later op de dag naar Palm Springs, waar het echt heel erg heet was. 

Reacties

Harrie 16-07-2016 10:46 {{button-40285}}

Nou zeg, commotie op het vliegveld. Gelukkig is weer alles goed gekomen, maar toch even in de rats gezeten. Ik wens jullie meer geluk bij het vervolg van de reis. En bekijk de foto's op facebook en whatsapp.

Paul 16-07-2016 18:13 {{button-40296}}

Ondanks dit mindere begin toch een fantastische trip. Groetjes
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan