Page, Campground Wahweap, bij Lake Powell

Door Arthur Smetsers - 24-09-2015 22:23

Donderdag 24 september

Gisterenmiddag aangekomen bij Lake Powell. Plaatsje zonder voorzieningen op camping Wahweap en gelijk voor de volgende dag plaats met alle voorzieningen gereserveerd.

Ongelooflijk chagrijnige mensen, zowel bij de receptie als in de winkel. Die werken hier niet voor hun plezier. Veder gelukkig niets mee te maken, wij hebben allebei een meer dan goed humeur en dat al drie weken lang.

We staan nu eindelijk een keer zo goed als waterpas.

Besloten om er een rustdag van te maken. Heerlijk bij de camper met leuk uitzicht op het meer, koffie gedronken, oké, geen Nespresso, maar alles went. Straks op ons gemakkelijk boodschappen doen in Page, kunnen we met de shuttlebus komen en verder ..... we zien wel wat de dag ons brengt.

Alle rondleidingen door Antilope Valley zijn allang volgeboekt, dan maar niet. Veel mooier als Zion, Bryce en Monument Valley kan het toch niet worden?

Eindelijk de klantenpas voor SafeWay kunnen gebruiken. Bedankt Egbert en Anneke, dat os tenminste een supermarkt. Ik zeg "Hallo SafeWay".
Op een van de zeldzame terrasjes even een Frozen Yoghurt bij Swirl. Gewoon bakje vol met van allerlei smaken. Als je weggaat staat er een bord "thanks for swirling", nou dat mag dan ook wel, want we hadden ruim $16 afgerekend voor twee lousy bakjes.
's-Avonds lekker glaasje wijn, haardvuur aan, heerlijk zwoele avond, stikgezellig allemaal.
Morgen gaat het dan gebeuren: GRAND CANYON NATIONAL PARK.
We laten ons weer verrassen!

Reacties

Marlijn 24-09-2015 22:39 {{button-35992}}

Oh neeeeee....gewoon heenrijden en vragen of ze nog plek hebben. Hebben wij ook gedaan en is toen gelukt. Het is echt prachtig. Zou jammer zijn als je het gaat missen!

Athur 24-09-2015 23:28 {{button-35993}}

Geweldig gaat jullie goed xx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan