Na een wilde nacht .......

Door Arthur Smetsers - 23-09-2015 05:36

Zondag 20 september

....... en na een lekker ontbijtje met de camper de route door Capitol Reef gedaan. Apart, die fruitboomgaarden, rotsformaties.

Op naar Arches, hoge verwachtingen, Moab moet ook een leuk stadje zijn.

Na een lange almost rechte weg van ruim 50 mijl - totaal circa 160 mijl gereden -arriveren we bij RV Camping Moab Valley. Het wordt a kind of afgezaagd, maar het was vol. Wederom bedanken we de gasten die hebben geannuleerd, want we kregen een plaats toegewezen. Slecht sanitair trouwens, maar gelukkig hebben we douche en toilet aan boord.

Boodschappen gedaan in Moab en een drankje gedronken. Dat gaat dus niet zomaar in Utah, je moet er iets bij eten, THAT's THE LAW. Alcohol kun je ook niet overal krijgen, dan alleen in de likkerstores van de staat.

De volgende dag met de camper door Arches, helaas geen shuttlebus. Het was warm dus we hebben het bij een paar wandelingen naar Landscape Arch, Pineapple Arch en Tunnel Arch gelaten, toch bijna drie uur gelopen.

Arches is mooi, maar voor ons minder awesome dan Bryce.

Na een lekkere pasta met pollo, fato in casa nostra, gaan we onze oogjes sluiten en dromen van ons volgende avontuur.

Reacties

Robbert 23-09-2015 20:26 {{button-35951}}

Is het nou een keertje klaar met al die positiviteit,superlatieven en jaloersmakende verhalen!!! Nee hoor, super om te zien en horen dat jullie het zo naar de zin hebben. Enjoy!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan