Aardbevingen

Door Ed en Jolanda Bakker - 21-11-2014 08:21

20-11-2014 - 18C

Breaking news! Gisteravond hebben wij een kleine aardbeving meegemaakt. 4.2 op schaal van Richter. Net op het journaal gezien dat er 2 aardbevingen zijn geweest. Ook een vannacht maar die was nog kleiner, 3.8 op schaal van Richter. Verder geen meldingen van beschadigingen, dus valt het allemaal mee. Maar raar is het wel. Het is net alsof je in een auto zit die op een slechte onverharde weg rijdt. Els en Henk hebben hun koffers al weer ingepakt en kleding neergelegd om zo weg te kunnen. Alsof je daar nog de tijd voor zou hebben :-)
In eerste instantie dacht ik dat ze iets binnen het gebouw deden, raar om 22.30 uur 's avonds, maar ja wat zou t het anders kunnen zijn. Je denkt wel aan een aardbeving maar in de zin van "ja hoor! Maken wij weer mee"! Gelukkig heeft het nieuws mijn vermoeden bevestigd! Het eerste wat ik dacht, gelukkig zitten we op de hoogste verdieping, hahahaha.

Vandaag hebben we de mooiste route van onze vakantie gereden. De scenic Pacific Coastal Highway 1. We hebben weer mooie foto's kunnen nemen. Ook nu weer weinig zon maar de temperaturen zijn heerlijk en geen regen en dat is het belangrijkste. Tijdens onze rit hebben wij het duurste en kleinste kopje cappuccino gedronken.

en geluncht op de engste maar zeker een mooie plek van onze reis. Om daar te komen moesten we weer een leuk klein, smalle stijle weg naar beneden rijden. Reacties kun je er wel bijbedenken! Omdat we vandaag niet veel gelopen hebben, besluiten Els en ik deze weg naar boven te lopen. De mannen dachten leuk te zijn en kwamen met dezelfde vaart weer naar beneden! Watjes!! Wij zijn de bikkels!!!

Onderweg hebben wij nog even van de heerlijk geur van de sea elephants kunnen genieten! Ook hier heb ik weer de nodige leuke foto's kunnen schieten. Dat wordt een moeilijke opgave om weer foto's weg te gooien. Lang leve de digitale camera! Voor meer foto's, zie ons fotoalbum op onze eigen website!

Ook vandaag hebben we weer een geweldig hotel in Pismo Beach met alweer een kamer met een view. En wat voor een! Dat is weer genieten!


Hopelijk hebben we vanavond een rustig avond en kunnen ons voorbereiden op het laatste stukje van onze reis naar Redondo Beach, waar we de laatste paar dagen verblijven. Hier schijnt de zon weer, zijn de temperaturen weer hoog en kunnen we lekker relaxen. Tot morgen!

Reacties

Henk 21-11-2014 09:21 {{button-27254}}

Ik dacht slechts dat er een vrachtwagen langsreed. Lijkt me geen reden om de koffer te pakken. Toch? Wat Els doet, doet ze om haar moverende reden, zal ik maar zeggen.

Monique MINImo 21-11-2014 09:34 {{button-27255}}

Weer schitterende foto's Jolanda,

maar kijk uit er ligt concurrentie op de loer in de vorm van een man met een nieuwe camera😜

En wat er ook gebeurd .....ALTIJD😃

frans 21-11-2014 10:15 {{button-27256}}

weer mooie foto's

Marijke 21-11-2014 10:24 {{button-27257}}

Ziet er allemaal gezellig uit bij jullie! Maar wat een rare ervaring lijkt me dat, zo'n beving.
Ed en Jo, geniet van jullie laatste dagen en Henk en Els, goeie terugreis ✈️gewenst. Wat gaat het allemaal snel zeg. Tot gauw.

Ed en Jolanda Bakker 21-11-2014 15:36 {{button-27258}}

Waarschijnlijk had ik ook alles klaar gezet als Ed nog wakker was geweest. Het zal wel een vrouwen dingetje zijn, haha.

Concurrentie is alrijd goed, Monique! Dan krijg je nog mooiere foto's. Vergeet Els niet hoor! Die heeft ook de smaak te pakken. 👍

Dank je Frans, ik doe mijn best!!

Thanks Marijke, gaan we doen! De tijd vliegt als t gezellig is. 😀👋
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan