Afscheid nemen :-(

Door Ed en Jolanda Bakker - 26-11-2014 08:43

25-11-2014 - 26°c

Het loopt natuurlijk, zoals gewoonlijk bij ons, anders dan anders. Na het ontbijt nog even heerlijk in het zonnetje gezeten tot het tijd was om Henk en Els naar het vliegveld te brengen. Hun vakantie zit erop, wij blijven nog een paar dagen om bij te komen van onze  avonturen.

Lieve Henk en Els, bedankt voor alle gezellige momenten en avonturen. We hebben weer ontzettend veel plezier gehad en genoten van onze rondreis. Goede reis terug en tot snel in Almere!

Wij gaan weer verder op pad naar onze volgende bestemming. Niet naar San Diego, maar naar de andere kant van Los Angeles, Sherman Oaks. We hebben besloten hier te blijven. Het weer blijft goed, waardoor wij geen zin meer hebben om verder naar het zuiden te rijden. Wij hebben begrepen dat het in Nederland al lekker koud is en gaan daarom de laatste dagen nog even lekker genieten van het zonnetje. Nadat we Henk en Els naar LAX hebben gebracht zijn wij doorgereden naar Malibu Beach waar we even heerlijk op het strand hebben gezeten. Even genieten van het kleine mooie stukje “public beach”, want je mag niet verder langs de huizen lopen, dit om de paparazzi tegen te gaan. Met mijn telelens op mijn camera heb ik geprobeerd nog een bekende op de foto te krijgen. Helaas …… niet gelukt!

Hierna door de mountains naar Sherman Oaks gereden.  Wij zitten weer in een leuk hotel met een gezellig zwembad waar ik nog even heerlijk in het zonnetje heb gelegen. Vanavond zijn we nog even naar de mall gereden en daar wat rond gewandeld.  Dit keer wel iets voor mezelf kunnen kopen en Ed met lege handen naar huis. Mag tijd worden! Welterusten!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan