14. 12 september: Boston

Door Gerard en Irene van Daalen - 14-09-2008 23:07
Ik had nog een druk programma in gedachte, dus eerst maar eens een stevig ontbijt. Niet dus: of een muffin of een appel en daarbij een klein glaasje jus d’orange en koffie of thee. Gelukkig vulde de muffin onze magen goed.
 
Allereerst richting Fenway Park. Onze gekke Duck-gids heeft gisteren vol trots verkondigd dat alle sportteams bij toeval vorig seizoen kampioen zijn geworden. En Fenway Park is de thuisbasis van de Boston Red Sox, baseball kampioen van de World Series 2008: Gooooooo Red Sox!
 
Een vriendelijke vrouw wees ons de verkeerde weg, dus hebben we alle kanten van het stadion gezien voor we tickets konden krijgen voor de tour. Wat een geweldig stadion! We mochten op elke tribune, hoog of laag, plaatsnemen en foto’s maken. Onze enthousiast gids beantwoordden alle vragen en diezelfde avond zouden de Red Sox met grote cijfers (7-0) winnen van, hoe toevallig, de Toronto Jays.
 
Vervolgens de metro in en 3 stops verder op Copley Square uitgestapt om de mooie Trinity Church te fotograferen met op de achtergrond de wolkenkrabbers van Downtown Boston. Vlakbij een lekker 7 granenbroodje gegeten, die door een kookschool was klaargemaakt. Vervolgens snel verder met de metro naar het New England Aquarium. Veel mooie zeedieren gezien en interessante dingen aangehoord. Bijvoorbeeld Steve Irwin’s dood is volledig zijn eigen schuld. Hij had helemaal niet dood hoeven te gaan!
 
Daarna de driemaster boot op om een twee uur durende rondvaart rond de Boston Harbour te maken. We vonden dit allemaal een hele leuke tocht met een gezellige en relaxte kapitein en zijn crew. Jo ho ho en een glas met rum-cola!
 
’s Avonds bij Uno’s gegeten een Chicago steakrestaurant, waar je ook Italiaans kon eten. Wel vreemd hoor: TV beelden van de tweede game van de Red Sox en foto’s op de muur van Wrigley Field en de Chicago Cubs.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan