15. 13 september: Bar Harbor

Door Gerard en Irene van Daalen - 18-09-2008 04:15
Omdat wegens tijdgebrek de Walvistocht uitviel, zijn we net over de grens van de staat Maine naar een Outlet store geweest. Er waren zo ontzettend veel winkels, dat Wilma er een orgasme van kreeg. En dat zonder penetratie!
 
Samen met Irene heb ik een spijkerbroek gekocht, bij Tommy Hilfiger een polo voor 11 dollar, een Quicksilver T-shirt en een Timberland overhemd. Daarnaast een grootverpakking Lindt chocoladekogels aangeschaft. Ik dacht dat er 12 kogels in een pond zaten (minimum afname), maar dat bleken er 36 te zijn op de kop af. Lekker hoor!
 
We kwamen dus in Maine terecht en daar beginnen de bomen te kleuren, wat een fraai gezicht is als je door bebost gebied reist. Regelmatig heb ik geprobeerd dit vast te leggen op foto, maar dat is niet eenvoudig, als je een lange reis hebt en eigenlijk geen tijd meer om te stoppen. Afgezien van die enkele gelukte foto moet je maar van me aannemen, dat dit seizoen prima is om te reizen, mits het weer een beetje wil meewerken. Wat niet het geval was en ook nog wel even zou blijven.
 
Ons Bed & Breakfast leek wel 50 jaar geleden stil te zijn blijven staan: veel tierelantijntjes, een romantisch doch smal bed, een toilet/ badkamer waar je je kont niet kan keren. Maar wel een aparte zitkamer met TV, DVD en zelfs CD’s en boeken. En een schommelbank!
 
Dit etablissement was vlak vóór de ingang van het Mount Desert Island en dus het Acadia National Park. Na ons geïnstalleerd en opgefrist te hebben zijn we naar Bar Harbor gereden, alwaar we bij Geddy’s heerlijk hebben gegeten. Irene en Wilma ‘lazy lobsta’, kreeftvlees, dus reeds ontdaan van de schaal. En Leen en ik Bistro filet, medium rare, heerlijk eten. Zelfs de frietjes waren lekker en ook de ‘Moos breathe beer’, dus rendierenadem bier! En er was mayonaise! Daar hadden we dus wel 20 minuten wachttijd voor over.
 
Terug bij ons overnachtingsadres: nou nog één afzakkertje dan!

p.s. de foto's t/m Ottawa (17-sep-08) staan op picasaweb.google.nl/gpjvandaalen !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan