Sunnyside Campground Cultus Lake, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sunnyside Campground
3405 Columbia Valley Hwy.
V2R 5A3 Cultus Lake
Canada

GPS-locatie:
49.061716509, -121.965505229

Telefoonnummer:
+1-604-858-5253

Website:
Bezoek

E-mailadres:
sunnyside@telus.com

Aanvullende informatie:

Zie website.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Winkel

Overige faciliteiten

 • Speeltuin
 • Nabij Cultus Lake Waterpark gelegen.
 • Basketbal
 • Volleybal

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 25-09-2018 door

Grote campground met veel seizoensplaatsen. Gelegen aan Cultus Lake. Goeie sanitaire voorzieningen en wasgelegenheid. Kano verhuur vlak in de buurt. In september waren al veel voorzieningen op de camping gesloten ( winkel/zwembad).

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 08-08-2017 door

Hou je van watersport, Okay; maar ze hadden moeten waarschuwen bij het betalen dat er iets was met het water. We lazen pas later op een kleine poster dat er iets was wat een " Itchy reactie" kon geven. Gelukkig op enkel niveau. Wij geven deze camping 3 letters: C.U. en de T. van C- U- l - T-us .Te groot en te druk. Gewoon "wegwezen".

Kosten per nacht: $36

Bezocht op 31-05-2017 door

Dichtbij Vancouver, wat handig is voor het inleveren van de camper. De camping ligt aan een heel groot meer, maar wij waren er met slecht weer op een doordeweekse dag, Het was totaal verlaten en er hing daardoor totaal geen sfeer. Verder is een groot deel vaste plekken, die zonder aanwezigheid van mensen erg troosteloos aandoet. Desondanks kan ik mij voorstellen dat het op drukke zonnige dagen veel meer sfeer heeft. De douche/toiletfaciliteiten zelf zijn prima, maar niet bijzonder.

Kosten per nacht: $32

door op 14-06-2014

Een mooie, maar drukke camping aan Cultus Lake. Goede faciliteiten en grote plaatsen met firepit. Een plek waar veel mensen uit Vancouver vakantie vieren. Wij zijn hier heerlijk 2 nachten bijgekomen na een indrukwekkende reis. Leuk voor kinderen. Ook een goede camping om vanuit Vancouver na ophalen van camper te starten.

door op 19-09-2009

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!