Desert View RV Resort Needles, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Desert View RV Resort
5300 Route 66
Needles Californie 92363
Verenigde Staten

GPS-locatie:
34.8690969, -114.639505

Telefoonnummer:
760-326-4000

Website:
desertviewrv.com

E-mailadres:
desertviewrv@citlink.net


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Goede camping. Schoon en goed verzorgd. Vriendelijke mensen die je meteen naar je plek brengen en helpen met aansluiten.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wifi
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Dog Run


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 21-09-2019 door

Gelegen aan Route 66 mooi RV resort. Hele mooie plaats om te staan. Afgeschermd door Oleander hagen en palmen. Zwembad aanwezig. Prima douchegelegenheid, schoon en warm water.

Kosten per nacht: $46.2

Bezocht op 23-08-2019 door

HOT HOT HOT Waren op zoek naar tussenstop tussen Grand Canyon en LA. Needles leek op de kaart zowat in het midden te liggen. We hadden echter niet door dat hier elk jaar record temperaturen gehaald worden. Wij kwamen om 19u aan en het was nog steeds 41gr. Zwembad is netjes en verzorgd en lekker warm in augustus :-) Clubhouse met airco met gratis pooltafel, keuken om te gebruiken ,... top. Heel vriendelijke eigenaars. Wij waren er quasi alleen.

Bezocht op 22-04-2019 door

Leuke camping met plekken afgescheiden door mooie bloeiende struiken (april). Zwembad is klein en vrij koud, maar biedt de nodige afkoeling. Mooi weids uitzicht vanaf de meeste plekken.

Kosten per nacht: $44

Bezocht op 05-05-2016 door

Nette, goed verzorgde camping. Vriendelijk ontvangst. Mooie afgebakende plaatsen. Heerlijk zwembad. Negatief puntje: maar 2 verouderde douches, en de ingang daarvan via zwembad, niet handig!

Kosten per nacht: $38

door op 17-11-2015

In Needles vonden wij bovenstaand campground een aanrader als overnachtingsplek op doorreis vanuit bijvoorbeeld San Diëgo. De campground bevindt zich naast een KOA. De eigenaren zijn vriendelijk, het terrein is beschut en er is een leuk zwembadje aanwezig. Een prima alternatief voor een KOA.

door op 05-08-2015

Een hele schone en goed onderhouden camping met hele lieve mensen.

door op 10-06-2015

Mooie camping, de plaatsen zijn afgebakend met oleanderhagen. De ontvangst was super vriendelijk! Je wordt helemaal naar je plaats begeleid en ook hulp bij het inparkeren van de camper. Klein zwembad, wij hadden het voor ons alleen. Rustige camping, een aanrader.

door op 20-10-2013

Een ontzettend mooie camping met oleander hagen en erg ruime plaatsen. Het zwembad biedt verkoeling bij 36 graden. De prijs in het najaar van 2012 voor 2 personen met een camper: $30.

door op 24-08-2013

Fijne plekken, heel goed verzorgd, heel welkom. Zwembad niet groot wel prima. De plekken zijn van elkaar afgeschermd door bloeiende struiken [Oleander volgens mij] Wifi prima, gratis. Toiletten, grome room, netjes en soort huiselijk. Goede prijs, 35 dollar.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!