KOA Los Banos West / I-5 Santa Nella, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Los Banos West / I-5
28485 Gonzaga Road
Santa Nella California, 95322
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.054901874, -121.00696543

Telefoonnummer:
+1-800-562-3992 / +1-209-826-5542

Website:
http://www.koa.com/campgrounds/los-banos

E-mailadres:
koalosbanos@yahoo.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Fietsverhuur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 11-08-2018 door

Wij hebben hier 2 nachten gestaan. Gevraagd om een plek in schaduw maar was volgens meisje bij receptie niet mogelijk want ze waren helemaal vol. Nou daar klopte niks van maar voor de rest niet moeilijk over gedaan. Beetje saaie camping met veel Amerikanen die er permanent wonen en veel opslag van oude campers. Lekker groot zwembad met helaas wat vergane ligbedden en stoelen. Douche gebouw is aan een renovatie toe. Douches wel lekker warm maar niet super schoon. Goede doorreis camping. Wel veel eetgelegenheden in de buurt en genoeg tankstations. Voor de rest is er weinig te doen in de buurt.

Kosten per nacht: $46

door op 09-08-2018

Prima camping voor je camper als je op doorreis bent. Een leuk zwembad, en schoon sanitair. Vanuit deze camping bezochten we Monterey (oa voor een walvisboottocht) en de dag erna reden we via de I1 langs de kust met mooie uitzichten op de pacific ocean naar SF. In Gilroy is nog een outletstore.

Bezocht op 07-08-2018 door

Op doortocht van de Sierra Nevada naar de kust hier een nacht verbleven. Wij hadden een 'deluxe plek' (met extra ruimte) geboekt, verder staat het hier allemaal redelijk dicht op elkaar. Camping heeft wel een fijn zwembad waar de kinderen met moeite uit te slaan waren. Vriendelijk ontvangst. Locatie is vlak naast de highway, die is 's nachts niet heel druk maar hoor je toch wel. Op de camping staan ook veel vaste / langdurige bezoekers.

Kosten per nacht: $71

Bezocht op 01-08-2018 door

Eenvoudige en nette campground, welke we als tussenstop hebben gebruikt van Sequoia naar San Fransisco. Tijdens ons bezoek was de campground vrij leeg, gelukkig was er een zwembad aanwezig, want er is verder niets te beleven. Douches en toiletten zijn aanwezig en gratis.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 31-07-2018 door

Tussenstop San Francisco en Kings Canyon/Sequoia. Prima, rustige campground met ruime plekken. Fijn zwembad, douches en wasruimte. Verder weinig te beleven.

Kosten per nacht: $55

door op 02-06-2014

Alleen overnacht, prima camping. Plek genoeg in mei. Hookups en sanitair gebruikt.

door op 16-05-2013

Vriendelijk personeel. Zwembad en schoon sanitair. Drive-thru plekken met campingtafel. Firepit kan gehuurd worden.

door op 12-08-2012

Ruim opgezet en rustig terrein voor bijv. tussenstop tussen de Pacific en Yosemite. Begin augustus om 21:00 uur aangekomen en zelf een plek mogen zoeken. Ca. 30% bezet. Fijn zwembadje.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan