Reizigersbeurs 2024

Op 23 en 24 maart 2024 organiseerden wij de achtste editie van ons favoriete evenement: de Reizigersbeurs, met als motto 'Reizigers vertellen reizigers'. Ook tijdens deze editie stonden ervaren reizigers achter de stands om hun tips & trucs te delen. Reizigers die nog een mooie reis in het vooruitzicht hebben, konden al hun vragen stellen. Ze kregen waardevolle tips over hun route en over de plekken die ze onderweg niet mogen missen.

Verdeeld over twee dagen stonden meer dan tachtig ervaren reizigers achter hun stand klaar met prachtige verhalen, fotoboeken, souvenirs en slideshows. Wat boffen we toch met zoveel enthousiaste en betrokken reizigers! Sommigen waren er al voor de zevende of achtste keer bij. In deze blog een korte samenvatting en de aftermovie.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2024 Reizigersbeurs 2024

Een evenement voor en door reizigers

Een evenement waar je reizigers spreekt die je voorgingen, hoe bijzonder is dat! Vol enthousiasme vertelden onze standhouders de bezoekers over hun gemaakte reizen, gaven ze tips en lieten ze foto's en souvenirs zien. Samen hadden onze standhouders (bijna) heel Amerika & Canada gezien, van Texas en Hawaii tot Newfoundland en Alaska. Sommigen bezochten Amerika & Canada al tien keer, anderen waren vorig jaar voor het eerst op reis geweest en konden alle zorgen wegnemen bij enkele ietwat zenuwachtige bezoekers. Van peuters tot pubers: er waren dit keer heel wat reislustige families bij. De standhouders leefden zich uit met het aankleden van hun stand; knuffels, kleding, vlaggen, routekaarten, reisgidsen, lekkernijen, grote computerschermen en héle dikke fotoboeken sierden de tafels. Het grootste deel van de bezoekers had hun reis al bij ons geboekt en was heel gericht op zoek naar antwoorden op hun laatste vragen. Anderen waren zich aan het oriënteren voor een mogelijke reis naar de andere kant van de oceaan.

Reizigers vertellen reizigers Reizigers vertellen reizigers

Reizigersbeurs 2024 Reizigersbeurs 2024

Wie waren er nog meer?

Op de campground (inclusief echte Amerikaanse/Canadese camper) in onze Belevingshal konden bezoekers al hun praktische reisvragen stellen aan onze reisadviseurs. Beide dagen konden bezoekers smullen van de lekkere gerechten die de BBQ-mannen en -vrouwen van Serious Hot Fools klaarmaakten. De overheerlijke broodjes hamburger en pulled pork vlogen over de toonbank. Muziektrio Backyard Roses vulde de Saloon met sfeervolle Americana klanken en onze knutseldames hebben wat afgeschminkt, geknutseld en glittertattoo's gemaakt.

Reizigersbeurs Tioga Tours Reizigersbeurs Tioga Tours

Amerikaanse en Canadese sferen in Zwolle

Naast onze tuin in Amerikaanse stijl pronkte dit weekend een heuse truckcamper van Fraserway op de oprit. Bezoekers konden deze camper van binnen en buiten bekijken. Ook de Amerikaanse politieauto trok flink wat bekijks. Binnen konden bezoekers achter het stuur van een C-25 camper van Cruise America/Canada kruipen en alvast een voorproefje op hun camperreis nemen.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2024

Regiopresentaties over bestemmingen

Van West-Canada tot New England, Zuidwest-Amerika, de Deep South en Oost-Canada: reizigers konden diverse regiopresentaties bijwonen. Onze reisadviseurs vertelden enthousiast, veelal vanuit eigen ervaring, over de vele mogelijkheden in Amerika en Canada. Ze trokken volle zalen.

Reizigersbeurs 2024 Reizigersbeurs 2024

Aftermovie!

Hieronder vind je een korte sfeerimpressie van de Reizigersbeurs. Het waren twee geslaagde dagen! We willen alle standhouders en alle bezoekers bedanken voor een geweldig weekend vol voorpret! In september 2024 gaan de tweewekelijkse infodagen, roadshows en reisbeurzen weer van start. De Reizigersbeurs staat voor maart 2025 gepland, wanneer de meeste reizigers hun reis voor dat jaar hebben geboekt. Houd onze agenda in de gaten.

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan