Bekijk een camper via Street View!

Wil je graag met een camper op pad in Amerika of Canada? Dan vind je het misschien fijn om eerst zo'n camper te bekijken. Op ons kantoor staat daarom een camper ter bezichtiging, zodat je een goed beeld krijgt van deze manier van reizen. De camper is nu ook te bekijken via Google Street View; neem snel een kijkje! Heb je al een camperreis geboekt? Laat je familie en vrienden vast 'jouw' camper zien.

Op reis met een camper

De Verenigde Staten en Canada lenen zich perfect voor een campervakantie. Er zijn campings in overvloed en de wegen – ook die in natuurparken – zijn goed te berijden. De campers die je kunt huren, zijn veel groter dan de campers die we in Europa kennen. Een standaard familiecamper is bijvoorbeeld zo’n 7,5 meter lang. Een autorijbewijs (B-rijbewijs) volstaat. Elke camper heeft een toilet, douche en keukenblok met gaspitjes, gootsteen en soms een oven/magnetron. Beddengoed, kookgerei en serviesgoed huur je erbij. Een camper is dus een echt huis op wielen.

Als je wilt weten hoe zo'n camper eruitziet, kun je langskomen op ons nieuwe kantoor in Zwolle. Of... even hieronder klikken! De camper is sinds kort via Google Street View te bekijken. Wandel door de camper door met je muis te klikken en het beeld te ‘slepen’. Als je uitstapt (klik op het pad) en vervolgens links de hoek om gaat, kom je via de achterdeur ons kantoor binnen. Een deel van het kantoor is ook op de gevoelige plaat vastgelegd.


Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 13 juli, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan