Zo de kop is er af

Door Gerald en Marja go West - 07-09-2022 08:01

Dinsdag 6 sep 2022

Vanmorgen om 06.15 uur vertrokken vanuit De Lutte. Bart heeft ons naar Schiphol gebracht. Uiteindelijk een vlotte reis gehad naar de luchthaven. Als je niet meer veel op de weg bent valt het echt op hoe druk het al is vroeg in de morgen.

Eenmaal op Schiphol sloeg de schrik ons om het hart. Bij de vertrekhal lange wachtrijen voor de security. Pfff als we daar nog moeten aansluiten. Eerst maar naar de kofferafgite. Dit kunstje duurde veel langer dan verwacht. Slechts 2 balies open en alleen maar problemen bij onze voorgangers. Uiteindelijk aansluiten in de rij voor security. Schuifelen, schuifelen en ja 20 minuten voor vertrek van onze vlucht uiteindelijk nog rennen naar de gate. Net op tijd aanwezig. Zweet op het voorhoofd en lekker laten zakken voor het eerste deel van onze reis naar Frankfurt.

In Frankfurt een oase van rust. Geen wachtrijen of iets wat daar op lijkt. Security fluitje van een cent, ze stonden ons al op te wachten. Precies op tijd boarden en hup onze vlucht naar Las Vegas zit in de lucht. Controle op McCarran International ronduit vlot en vriendelijk. Op naar ons hotel het prachtige Luxor aan de Strip. Bij binnenkomst kijk je je ogen uit. Bigger, biggest en indrukwekkend. Hierna hotel verkend, drankje aan één van de vele barren en daarna lekker naar bed.

 

 

Reacties

Je tweelingbroer hier 07-09-2022 21:23 {{button-66193}}

Blij dat jullie gezond over zijn. Overigens prachtig reisverslag maar dat is je ook wel toevertrouwd.
Ga zo door, wij volgens je precies. Liefs ons

René en Ilonka 07-09-2022 22:10 {{button-66198}}

Mooie plaatjes en een top reisverslag, we gaan dit met plezier volgen.
Komende dagen starten wij ook met onze reis naar Las Benissa, iets minder warm als in Las Vegas en uiteraard niet zoveel casino mogelijkheden maar verschil moet er zijn.
Zoals je tweelingbroer spreekt, Ga zo door en geniet van elkaar en met elkaar.
groet'n van ons

René en Ilonka go south 07-09-2022 22:12 {{button-66199}}

En onze naam gewijzigd!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan