Dag 26: Los Angeles

Door Fam. Rijstenberg - 09-07-2022 14:14

Voor de laatste keer worden we wakker in onze knusse huisje op wielen. De dag is toch aangebroken dat we deze moeten inleveren.. Het laatste brood wordt opgemaakt en de laatstes restjes gaan de container in. In een schoongemaakte camper rijden we onze laatste rit naar waar het allemaal is begonnen: Road Bear. 

Natuurlijk staan we nog even vast in de file op de '4 or 5', maar ook op de 101 is het belachelijk druk. Dat gestuiter in de camper op deze beroerde wegen gaan we in ieder geval niet missen. Voordat we naar Road Bear gaan, krijgt de camper zijn laatste slokje drinken, want de camper moet vol afgeleverd worden. Daarna rijden we naar een soort kampeerwinkel waar de propaan aangevuld kan worden, wat overigens niet zo duur is. 

We rijden het terrein van Road Bear en een dame gaat de camper van top tot teen checken. De kosten van de sewer hose krijgen we gelukkig terug. De lekkage wordt genoteerd en verder lijkt de dame geen bijzonderheden te ontdekken. We zijn erg zuinig geweest op het campertje ;). Als er iets kapot was gegaan, ligt het eerder aan het slechte wegdek in Amerika dan aan ons. Een laatste blik op de camper en weg is hij.. 

Na een uurtje wachten komt de Road Bear shuttlebus eraan om ons en een ander gezin naar het hotel in Los Angeles te brengen. Puur genieten die rit, want dat andere gezin heeft een baby van een paar maand. Lekker janken dus!

Om 12:00 staan we Holiday Inn LAX Airport. Hoewel check-in eigenlijk pas vanaf 15:00 is, maakt de receptie dame hier geen probleem van. Op de kamer duiken we allemaal onder de douche en chillen we wat op bed. Fris en fruitig wordt er een Uber opgeroepen om nog even naar Venice Beach te gaan. Hier kijken we wat bij het skatepark en Muscle Beach. Er is veel mogelijkheid tot sporten; ze spelen zelfs padel. Het strand is erg groot en mooi, maar de boulevard komt wat armoedig over met de toeristische, simpele shops. Daarnaast lopen er veel rare types rond en het stinkt zo erg naar wiet. Ik voel me totaal niet op mijn gemak. We gaan nog even met de voeten in het zand en aan het water zitten voordat we een Uber terugnemen naar het hotel. 

Tegenover het hotel zit een McDonalds, maar eigenlijk willen we hier niet eten. Gelukkig heeft het hotel een simpel restaurant gedeelte, dus we schuiven daar aan tafel. De kaart is niet heel uitgebreid, maar het eten smaakt top! Met volle magen keren we terug naar de kamer. We hadden al gezien dat Forrest Gump op tv kwam, dus het avondprogramma is al bekend. Tijdens de vakantie hebben we meerdere keren te maken gehad met Forrest Gump, dus erg toepasselijk om deze film op de laatste avond te bekijken. 

John en Roelina redden het niet tot het einde van de film en als de film afgelopen is, gaan Suzan en ik ook slapen. Morgen vliegen we weer terug naar Nederland. 

Reacties

Erwin 09-07-2022 14:25 {{button-63708}}

Erg leuk jullie avonturen op deze manier te volgen. Top!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan