Dag 3 en 4 in Los Angeles - 6 en 7 mei

Door Hulzinga'tjes on tour - 09-05-2022 01:13

Vandaag hadden we even helemaal niets op de planning! Ook even heel lekker! We zijn met zijn allen naar Venice beach gegaan, een strand met van die Amerikaanse houten huisjes voor de lifeguards. 

Aan Venice beach zit ook Muscle beach, waar je kunt sporten. Bekende personen, waaronder Arnold Swarzenegger hebben hier altijd veel gesport. Jeffrey is hier gaan trainen. 

Bij de zee waren de golven ontzettend hoog, dus is Nick een surfboard gaan huren om even te kunnen surfen.

Aan het einde van de middag zijn we fietsen gaan huren, zodat we langs het strand konden fietsen. Dit was ook ontzettend leuk. Op de helft zijn we bij een strandtentje een biertje en smoothies gaan drinken. 

Op de camping hebben we sla gegeten, even weer wat vitamientjes ;-) en hebben we de kindjes op tijd op bed gelegd want morgen wordt het weer een lange dag! 

De volgende ochtend hebben we op de camping heerlijk ontbeten. Daarna zijn we rond 9 uur naar Hollywood gereden. Daar hebben we over de walk of Fame gelopen.


Daarna zijn we met een tourbus naar de hollywoodletters gereden. Vanaf Lake Hollywood heb je daar een heel mooi uitzicht op. 

Daarna zijn we met de tourbus langs huizen van bekende mensen gereden, waaronder Madonna, Snoopdog, Elvis Presley, George Harrison (the Beatles) en Michael Jackson (waar hij in 2009 is overleden).

Na de tour zijn we weer over de walk of Fame terug gelopen naar de auto. Met de auto zijn we toen richting een grote outlet gereden waar we even hebben gewinkeld en hebben gegeten. Daarna zijn we doorgereden naar het Angels Stadium. Hier hebben we de honkbal wedstrijd van de Angels gezien. Op de tribune was het één groot feest. We hebben ontzettend genoten! 

Aan het einde van de wedstrijd was er ook nog een mega vuurwerkshow. De dag kon niet meer stuk! 

De kinderen vonden het zo leuk, dat ze de hele avond allemaal wakker waren gebleven. Rond tien uur vielen ze alle drie in de auto in slaap. 

Morgen vertrekken we richting Pismo, waar we op het strand gaan overnachten!

Reacties

Miep Verhoeven 10-05-2022 15:50 {{button-61780}}

Weer geweldig ! Jullie zo te zien,Liefs Miep,
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan