Van Bryce naar Page

Door SvdP - 17-06-2018 04:08

Vanmorgen zijn we extra vroeg opgestaan, om kwart over vijf. Met kleine oogjes van de slaap zijn we opnieuw naar Bryce Canyon gereden, om hier de zonsopkomst te bekijken die erg mooi moet zijn. Helaas zit het weer niet helemaal mee, het is bewolkt :( niet zo'n spectaculair uitzicht als we hadden gehoopt.

Op de parkeerplaats maken we een ontbijtje. Hierna rijden we richting onze nieuwe verblijfplaats: Page.

Op de heenweg, van ongeveer drie uur, pakken we eerst nog het uitzichtpunt over The Horseshoe Bend mee (een rivier in een kloof in de vorm van een hoefijzer). We klimmen over een soort duin en lopen het pad richting het uitkijkpunt. Het is erg hoog en nergens staan afzettingen of waarschuwingsborden. Sonja krijgt het al benauwd als ze anderen aan de rand ziet staan of zitten (die mensen zijn gek!). Op iets meer afstand kijkt Peter en op nog een beetje meer afstand kijkt Sonja naar dit bijzondere stuk rivier. Hierna stappen we weer in de camper op weg naar de Wal-Mart.

Bij de Walmart komen we een stel tegen waarmee we ook op de camping in Zion stonden. Hoe toevallig! Zij zijn vandaag op weg naar de Grand Canyon, dus reizen niet eens dezelfde route. Grappig om elkaar weer tegen te komen.

Wij gaan door naar onze camping aan Lake Powell. Een grote, niet mega gezellige camping. Vanaf onze plek hebben we wel een heel mooi uitzicht over het meer. Na de lunch, lopen we naar het strand en zwemmen we wat in het meer. Doordat het nog steeds bewolkt is, is het prima uit te houden op het strand. Normaal is het hier bloedheet, dus voor ons prima zo! We relaxen wat (lezen, slapen, zwemmen) en gaan hierna terug naar de camper. Vanavond binnen eten, want het waait hard. Morgen gaan we op weg naar de Grand Canyon, maar eerst doen we hier nog een rondleiding door de Lower Antelope Canyon. Daar kijken we echt heel erg naar uit!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan