Yosimeti dag 3 , 4 juni

Door Joop & Lucienne Schuurman - 04-06-2018 16:48

Op ons gemak opgestaan we worden om 9 uur opgehaald met een taxi die ons naar de Camper verhuurder zal brengen.

Eerst een lekker ontbijtje onze koffers staan al klaar. Nu afwachten en we nemen nog maar een kopje koffie om te tijd vol te maken terwijl we om half negen uit gaan checken staat de chauffeur ineens voor ons neus hij moet namelijk nog meer mensen ophalen. De rit is 60 km maar er staat een flinke file in San Francisco. Gezellig kunnen babbelen met een jong Duits stel en Nederlands stelletje en komen we aan op onze bestemming. We zijn de enige niet en wachten netjes op ons beurt.

En krijgen een nieuwe camper mee van febr. 2018 met weinig kilometers op de teller.

Wat een bergruimte we krijgen niet eens alle kastjes vol. Gelijk naar de supermarkt en op weg naar de natuur. Yosemite is een prachtig natuurgebied we kopen een National Recreational Lands pass waarmee we meerdere natuurparken in mogen.

Wawona Campground is de bestemming. Lekker even bijgekomen aan de rivier met een koud biertje en wijntje. We kunnen kampvuur maken want iedereen heeft zijn eigen BBQ en een ronde metalen bak om vuur in te maken. Dat jaagt lekker de ongewenste muggen weg. En reuze gezellig om omheen te zitten. Eten gemaakt en in ons mandje gedoken. De dag is omgevlogen.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan