4 juni Maandag Nanaimo (Vancouver Island)

Door Louis & Karin naar ZE - 05-06-2018 23:27

Maandag 4 juni.
Bij het wakker worden weer regen of nog steeds? Maar al snel klaart het op en de zon komt door. Op ons gemak ontbijten we en maken ons klaar voor de overtocht. Tegen half 10 vertrekken we naar Horseshoe Bay waar we de Ferry nemen naar Nanaimo op Vancouver Island.
Onderweg zijn er weer mooie uitzichten, zien plaatsnamen die nog uit het Indianen tijdperk komen.
 "Squamish = Skwxwu7mesh".
 Om 12 uur komen we bij de ferry aan, het is erg druk. 
Wachten dus, er is wifi dus maar ff fb-en en lezen op onze tablet. Om kwart voor 3 mogen we de ferry op. Het is 1u 40min  varen. Op de boot zoeken we een camping uit die niet al te ver weg ligt van Nanaimo. Om 18uur komen we daar aan, "Brannen Lake RV Park". Het is ook hier erg rustig op de camping. Weer in een bosrijke omgeving dicht bij het Brannen Lake. Na het avondeten gaan we een wandeling maken naar het meer. Onderweg zien we een 4tal hertjes staan in een grasland. Het meer is niet zo groot en hebben het zo gezien daar, wij zijn misschien de afgelopen dagen te veel verwend geweest met al het natuurlijk schoon.
Morgen reizen we naar Ucluelet dit ligt aan de westkust van dit eiland aan de Pacific Ocean. De beschrijving van de omgeving beloofd veel goeds, we zijn benieuwd!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan