Revelstoke > Golden

Door Marion van den Ham - 10-07-2018 05:29

Helaas geen wildlife gezien op de campground bij Revelstoke. Gelukkig werd het ‘s morgens steeds beter weer. Besloten om niet zelf ontbijt te maken maar lekker bij Tim Hortons te gaan zitten. En daar hebben ze ook Wifi. Super! Na ontbijt weer op pad gegaan.

We zijn door Mt Revelstoke en Glacier National Park gereden. In Mt Revelstoke twee korte trails gelopen (Skunk Cabbage en Cedar). Bij het verlaten van de eerste parkeerplaats kwamen we oog in oog te staan met een moederbeer met twee kleintjes. Even schrikken, snel foto’s gemaakt en doorgereden. Bij de tweede trail welke maar een paar minuten rijden was direct gemeld bij de parkwachter wat we gezien hadden. Hij ging het direct melden omdat er nog meer mensen op het parkeerterrein waren toen wij deze verlieten.

In Glacier National Park ook nog een korte wandeling (400 meter) door een oud regenwoud gelopen en vervolgens doorgereden naar Golden. Daar zijn we bij de Kicking Horse Pass met de gondelbaan omhoog gegaan naar ruim 2400 meter. Prachtig uitzicht over alle bergen en dalen. Gelukkig was het ondertussen prachtig weer geworden. Boven staan te praten met mensen uit de USA en een stel uit Nederland.

Daarna naar de camping gereden waar we de vorige keer ook zaten. Tegen de camping aan de andere kant van het water loopt het spoor en dat is redelijk druk. We hebben heerlijke zelfgemaakte hotdogs gegeten. We waren nogal hongerig omdat we na het ontbijt niets meer hadden gegeten. Vervolgens eindelijk weer eens gedoucht en buiten in de zon zitten internetten.

Reacties

Ma 10-07-2018 09:41 {{button-52910}}

Lekker genieten maar.

Wat een bijzonder land.

Ik begrijp best dat jullie dit weer

Willen zien!

Hier 16 graden en de deuren enz. Open! De schilder!,,

Astrid 10-07-2018 17:21 {{button-52920}}

Het wemelt van de beren daar! Heb je je beren spray bij je?

Marion 10-07-2018 18:16 {{button-52923}}

Geen beren spray: ik laat Ton gewoon even boos kijken. Dat helpt altijd :)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan