Dag 13 Cape Cod

Door Vanlootje - 12-10-2016 13:01

We werden vanochtend wakker en het was zowaar gestopt met regenen. De bedoeling was dat we zouden gaan fietsen op Cape Cod. Het waaide alleen zo hard dat we lopend al moeilijk vooruit kwamen. Dus toch maar met de auto het eiland verkend. Het begon al mooi zonnig te worden.

Na een paar kilometer gestopt bij een uitzichtpunt met een loopbrug van een paar honderd meter. De heenweg ging in een bejaardentempo door de harde wind. Bij de terugweg liepen we Usain Bolt eruit.

In het plaatsje Brewster hebben we gekeken bij een Country Store die al sinds de 19e eeuw bestaat. Leuk om even rond te kijken, maar het assortiment was voornamelijk voor de vrouwelijke medemens.

We zijn daarna naar een Visitor Center gegaan om te bekijken wat er nog meer te zien viel op het schiereiland. Met de opgedane ideeën besloten we om twee vuurtorens te bekijken, het strand op te gaan om de hoge golven te aanschouwen en een wandeling te maken in een moerasgebied.

Onze chauffeur Martin bracht ons daarna naar het uiterste puntje van Cape Cod, de plaats Provincetown. We zijn daarna terug gereden naar de plek met de loopbrug om de zonsondergang te aanschouwen.

's Avonds hebben we genoten van ons laatste diner bij een uitstekende Mexicaanse bistro.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan