Dag 12 Newport - Cape Cod

Door Vanlootje - 11-10-2016 04:05

De weersvoorspellingen voor deze dag waren niet al te best: regen, regen en nog eens regen. En dat klopte inderdaad. We hebben dus lekker uitgeslapen en daarna in een restaurant heerlijk ontbeten. Er was hier ook al een hardloopwedstrijd, maar ik denk dat de deelnemers er niet echt van genoten hebben. We zagen er na de wedstrijd veel voorbij komen met folie om hun heen gewikkeld terwijl wij lekker warm binnen zaten met een omelet als uitzicht. 

Het regende best hard, dus het was niet echt weer om buiten de auto te komen. Rhode Island kennen wij voornamelijk van de film Me, Myself and Irene met Jim Carrey en Renee Zellwegger. Hij speelt hierin een schizofrene politieagent. We hebben een aantal locaties bekeken waar de film is opgenomen, zoals de kerk waar hij trouwde, het huis en de winkelstraat uit de film. Het was wel wat veranderd, maar dat is logisch aangezien de film uit 2000 komt. Wel grappig om deze plekken te zien.

Daarna naar de hoofdstad van de staat gereden, Providence. We hebben in deze stad de Mile of History gereden, een straat met allerlei oude landhuizen. Het bleef maar regenen, dus hebben we hier maar een bakkie troost genomen.

Om vier uur kwamen we aan in ons hotel in Hyannis op het schiereiland Cape Cod. De zwembroek ingesprongen en het mooie zwembad ingegaan.

's Avonds gegeten bij de Subway en daarna samen het kaartspel Ligretto gedaan. Het regende nog steeds en het waaide hier ook keihard. Had met de orkaan Matthew te maken die langs de hele oostkust van Amerika raasde.

Reacties

Erik, also usa-liefhebber 11-10-2016 22:06 {{button-43293}}

Ha die Erwin,

Nou het ziet er allemaal weer geweldig uit. Vooral de kleuren van de Indian summer. Prachtig gewoon. Leuk dat jullie door verschillende staten rijden. Typisch Amerikaans, al die houten huizen met veranda's en een heerlijke schommelstoel! Kun je heerlijk sigaartje in roken..........;)

Heb je ook die voetbal liefhebbers daar ook vertelt dat je een grote Barca en Ajax fan bent? Of zijn ze nog niet zover om dat te weten? Ik moet zeggen dat al die motoren er ook allemaal prachtig uit zien. Zo te zien hebben jullie nog wel mazzel met weer. Ik hoop dat jullie de laatste dagen in Cape Cod ook prachtig weer zullen hebben! Don't forget te fietsen!! Provincetown en Chatam zijn ook leuke plaatsen daar. Vooral Chatham vonden Monique en ik erg leuk. Ben ook nog wel benieuwd of jullie naar Martha's Vanyard gaan met de pont. In ieder geval nog fijne dagen op Cape Cod. Wij vonden het heerlijk daar!!

Groet, Erik
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan