Dag 8 White Mountains - Green Mountains

Door Vanlootje - 07-10-2016 02:46

Vanochtend eerst ontbeten, koffers ingepakt en daarna de auto in. Eerst weer de Kancamagus Highway gereden, omdat het mooi zonnig was. Dat maakt de herfstkleuren nog spectaculairder.

Daarna een stuk over de snelweg gereden tot aan de volgende staat, Vermont. Hier begonnen we aan de Scenic Route 100, een route van het noorden naar het zuiden van Vermont. Het landschap was hier heuvelachtig met pittoreske dorpjes.

We zijn eerst gestopt in Stowe, een klein gezellig dorpje. Een paar foto's gemaakt en hot dogs gehaald bij een heel aardig oud vrouwtje. Ze bleef maar praten en nodigde ons uit voor een autoshow volgend jaar. Voor Martin en Gerald wel een reden om weer te gaan ;).

In het volgende plaatsje, Waterbury, hebben we gekeken bij Cider Mill. Hier werden appeldrankjes en -gerechten gemaakt. Een paar mijl verderop gingen we de auto weer uit bij de Ben & Jerry's fabriek. En omdat het stralend mooi weer was, hebben we ons zelf verwend met een bak ijs. Normaal zijn we niet zo veelijsend :).

Met een volle buik slingerden we weer verder over de Route 100 en kwamen we aan 't einde van de middag aan bij de Best Western in Rutland.

's Avonds genoten van het eten bij de keten Applebee's. 

Reacties

Ad Bakker 07-10-2016 21:19 {{button-43252}}

Zo te horen genieten jullie daar heel erg...

Erwin 08-10-2016 03:19 {{button-43254}}

Dat doen we zeker :)! Maar vind t ook een fijn vooruitzicht dat ik Anne-Marie over een paar dagen weer zie.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan