Vegas 2

Door H. Schröder - 26-03-2015 04:30

Zo volddaan en gebroken zitten we weer in onze camper. Dat was Vegas. Wat een prachtige overweldignde stad. Zo onbegrijpelijk wat er allemaal leeft in een hotel, Als je denkt moe te worden van een dagje shoppen in Rotterdam of Amsterdam....nou dan heb je nog niet in een hotel daar binnen geshopt. Dat is echt net zo vermoeiend. Maar adembenemend. We waren vandaag in o,a, Hotel Venetian....Dat is met geen pen te beschrijven wat daar binnen zit allemal. Een heel Italiaans dorp.Dan heb ik het nog niet eens gehad over Ceasar; s palace, dat was ook zooooo mooi. Wat een beelden daar binnen. We hebben weeer ki;ometers afgelegd. Geprobeerd nog wat kadootjes te scoren voor mijn meiden. En yes ik ben geslaagd, viel niet echt mee. Mams weet wat ze wil en waar de meiden wel en niet van houden he. Maar missie geslaagd.

Smorgens zijn we naar Downtown geweest even kijken wat daar zoal te doen was. Een potje gegokt. Nou dacht de jackpot te hebben, het rammelde op de kast. Ik dacht yes Viva Las Vegas voor 6 is binnen, Ik meteen het bonnetje uitprinten, had ik me daar toch het volle bedrag van 0.55 cent hmmm dollarcent, nog minder dus, gewonnen haha. Dan maar weer vergokken haha.

Later zijn we dus weer naar de strip gegaan. Gewoon lekker weer een hapje eten en snuffelen, foto's schieten en vol genieten.

En voor nu zo naar bedje, want morgen gaat de reis naar LA. Tot morgen allemaal.

Reacties

Carolien 26-03-2015 15:50 {{button-27451}}

Dream Dream Dream.... en dat zal thuis nog wel even verder gaan.... Veel plezier in L.A.

Astrid 27-03-2015 07:11 {{button-27456}}

Dream on, Hans!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan