pismo beach 2

Door H. Schröder - 29-03-2015 23:58

Heerlijk opt ijd weer wakker geworden. Even in de vroege ochtend geskyped met de meiden. Even Vincent een goede reis gewenst. Die is er klaar voor om ruim een maand voor zijn werk naar Sicillie te gaan.

We hebben even rustig gegeten en daarna zijn we naar de kust gegaan van Pismo Beach. Het begon al lekker druk te worden. Het is natuurlijk zondag dus de meeste Amerikanen zijn dan natuurlijk ook vrij. Heerlijk rustig op een bankje gezeten en genoten van de beachvolleyballers, spelende kids, wandelende mensen in allerlei vormen en kleuren. Ik denk dat we vanavond wel een kleurtje hebben, waarschijnlijk rood. Althans voor mij, Hans krijgt iets meer bruin daaraan toegevoegd. We hebben even iets gegeten in een SMOKE restaurant. Wat over was hebben we maar eens net als ieder ander niet weggegooid maar meegenomen naar de camper. Das lekker voor straks. Beef en ribbetjes te over dus nog een keer genieten. We liepen vanmorgen het centrumpje in en zagen hordes mensen in rijen dik staan bij eettentjes, dat was grappig. Wie gaat daar nu zelfs buiten voor in de rij staan. Het waren in onze ogen gewone simpele tentjes, dus zou het dan werkelijk zoooo lekker zijn?? Er stond per tentje denk ik wel 50 mensen buiten in de rij en dan binnen nog. We hebben dat geduld niet dus wij liepen verder. Het was een rustig dagje......precies zols we wilden. Morgen moeten we er weer aan in San Fransisco. Ben erg benieuwd hoe het daar is.

Onze reisschiet alweer op. Woensdag leveren we de camper in en donderdag naar het vliegveld om vrijdagmorgen aan te komen in NL. 

Reacties

Carolien 30-03-2015 17:30 {{button-27486}}

OOOH jullie al lekker in een T-shirtje! Hier is het erg stormachtig en in Holland ook! Niet vergeten een trui of een jas in de handbagage te doen! Maar daarover nog geen zorgen maken! Gaan jullie nog naar Alcatras? Waar slapen jullie de laatste nacht? Wij waren in Oakland, maar dat was onze eerste nacht. Zijn jullie met eigen auto naar Schiphol gekomen of is er vervoer geregeld naar huis? Laat de Californische zon jullie nog maar lekker verwennen! Geniet ervan!

H. Schröder 31-03-2015 05:28 {{button-27492}}

Onze laatste nacht slapen is in een hotel in San Francisco. Dicht bij het vliegveld.
Mallory komt ons ophalen op schiphol. Vincent is weer naar Italie voor zijn werk. Heenreis zijn we gebracht door vrienden, zodat mijn auto thuis kon blijven bij Shannon.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan