Grand Canyon

Door H. Schröder - 24-03-2015 03:56

Vanmorgen zijn we zoals gewoonlijk weer op tijd opgestaan. De lucht was weer strak blauw wat de burger flink goede moed geeft. We vertrokken dus bijtijds en kwamen erg vroeg aan in de Grand Canyon. Wat een geweldig gebied. Allerlei mooie kleuren van moeder natuur. We hebben een tijdje rond gewandeld wat voor onze beentjes geschikt was. Even een hapje eten natuurlijk, we gaan niet weg zonder......haha. 

Op een foldertje stond informatie over een dorpje Chloride, een oud mijnen stadje. Dus hop hop daar naar toe. Het zag er voor onze begrippen wat triest uit. We hadden dan ook niet de neiging uit te stappen, dus ff een rondje op een parkeerplaats en op naar zoek naar een RV park in de buurt van de Hooverdam. Die was zo gevonden in ons grote boek. Ik kon kiezen uit twee, maar eentje trok me behoorlijk want er stond bij LAKE. We reden er heerlijk relaxed naar toe, weer met wat vrees of we nog wel een tankstation tegen zouden komen. Wat een afstanden hier zeg......een halve tank is een must. Voor minder moet je het niet doen. We kwamen in de buurt van het RV park aanrijden en werden gewoon weggeblazen van verbaasdheid. Wat een omgeving, is dit het park??? Ow YEAH, dit was ons park, Lake Mead RV Village in Boulder CITY. Wat een aanrader. Ik heb wat foto's geschoten zeg. Temperatuur boven de 20. Lekker zitje erbij, dus ff eerst gezeten in het zonnetje, even gewandeld en nu.........lekker nagenieten en morgen naar die prachtige Hooverdam. En zoals jullie vast op het kaartje hebben gezien, daarna naar Las Vegas!! Tot morgen. xx

Reacties

Carolien 24-03-2015 18:47 {{button-27424}}

OOOOOOHHH wat mooi!!!! Is er een RV camp in Las Vegas zelf? Jullie komen vanaf dezelfde kant als wij, toen der tijd. Ik wou dat ik jullie gezicht kon zien als jullie de eerste blik op Las Vegas krijgen... Mooie camper trouwens! Het lijkt me ruim genoeg! Ben benieuwd naar het volgende bericht!

Astrid 24-03-2015 18:54 {{button-27425}}

Nou, dit is mijn eerste berichtje want tot nu toe heb ik geen berichtjes van mijntioga.nl ontvangen. Ik vond het al verdacht rustig en was zoooo nieuwsgierig. Gelukkig hielp Shannon mij vandaag uit de brand. Ik denk dat jullie er .com van gemaakt hebben in plaats van .nl.
Maar goed, wat een super reis hebben jullie zeg. Ik ben alleen wel benieuwd hoe die camper er van binnen uit ziet.
Morgen dus naar Las Vegas? Wauw....kun je voor een prikke je huwelijksceremonie herhalen. En dan ook nog met Elvis erbij.
Informeer ff hoeveel het daar kost, mocht ik het nog eens op mijn heupen krijgen....
Maak veel foto's en uhhh.....vergok niet teveel, hè?

Astrid 24-03-2015 18:58 {{button-27426}}

Pppfff, heb nu voor het eerst eens de foto's bekeken op deze blog.
Nu ben ik helemaal jaloers!

H. Schröder 25-03-2015 17:09 {{button-27437}}

haha, helaas schijnt dat kapelleje in een onveilige wijk te staan en wordt afgeraden hier in park.
En camper van binnen??? Dacht het niet, is een zooi hahah.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan