Volg de Golden Girls 2

Door De Golden Girls op weg naar ....... - 06-08-2008 07:24 Maandagmorgen  4 augustus vroeg op.
Het was zondagavond te gezellig, om vroeg naar bed te gaan.
Nu ja, wij kunnen in het vliegtuig lang genoeg slapen.
Op Schiphol liep alles voortreffelijk en zeer snel. Wij hebben nog nooit zo snel in kunnen checken. De reis verliep zo voorspoedig dat daar weinig over te vertellen is.
Het is koud in San Francisco slechts 17 graden
Uiteindelijk komen wij aan in ons hotel om 18.30 uur het is in Nederland dan 13 uur later en daar ligt alles rustig te slapen. Maria gaat deze vakantie over de "pot" en rekent af met de taxichauffeur. Nou dat is wennen als iemand zegt 12 dollar en je geeft 15% extra. Wij lijken wel Sinterklaas!
Wij gaan een lichte maaltijd nemen en hier maakt Maria voor het eerst kennis met de Amerikanen.
Een prachtig buffet staat klaar en het is ook nog van zeer goede kwaliteit. Heel veel chinezen komen hier terwijl het niet een specifiek chinees restaurant is. Een kleine tegenvaller: Dames wij verkopen geen alcoholische dranken. De "ontwenningskuur" is begonnen.
Iemand viert zijn verjaardag en natuurlijk kan de hele zaal meegenieten en happy birthday meezingen terwijl de bekende birthdaycake wordt binnengebracht. Nog tijdens de maaltijd wordt de rekening gebracht en Maria zegt die is niet voor ons daar hebben wij toch niet om gevraagd. Nee, dat is zo maar daar moet je hier maar aan wennen. Men zit niet na te tafelen daar heeft de Amerikaan geen tijd voor! De tafel moet weer ingenomen worden door andere mensen, want dat betekent omzet! Wij gaan vroeg naar bed en om 1 uur wordt Antoinette wakker en gaat maar eens kijken of ze kan internetten en maakt maar een begin aan het weblog, je weet nooit of je daar verder nog aan toekomt! Dat wordt een lange nacht want ook Maria wordt wakker. Wij raken aan de praat, lachen veel en vallen uiteindelijk om 04.30 uur in slaap. Morgen worden wij om 12.00 uur opgehaald en gaan dan de camper inpakken en beginnen aan onze uitgestippelde route. Maar of wij die ook precies zo zullen volgen is maar de vraag. Op zijn Twents gezegd.........kww kieken wat wot.

Dinsdag 5 augustus
Maria is al vroeg op Antoinette slaapt door....maar uiteindelijk wint het ontbijt wat schamel is maar genoeg om mee te starten.
Wij worden opgehaald en uiteindelijk zijn wij om 14.00 uur zover dat wij kunnen rijden.
Eerst naar de supermarkt en dan richting Yosemite park. Ongelofelijk wat een files. Heel veel brandweerauto's zijn ons gepasseerd. Volgens ons zij ze ontzettend bang voor brand, na vorige week, toen de brand op het punt stond het park in te slaan. Onderweg een hels kabaal. Een van de kastjes is opengevlogen en de borden vliegen in het rond. Wat een puinzooi en wij zijn nog maar net onderweg. Wij besluiten het straks wel op te ruimen. Kastdeur dicht en weer verder. Uiteindelijk komen wij door Groveland wat een prachtig stadje. Je waant je 50 jaar terug in de tijd, er kunnen zo western films opgenomen worden.
Morgen willen wij dit plaatsje toch eens goed bekijken.
5 mijl verder vinden wij een camping. Niemand bij de receptie,wel ligt er een map buiten waarop staat welke plekken er nog vrij zijn. Wij zoeken een plek uit en melden ons morgen wel bij de receptie. De eerste keer verloopt het niet erg soepel alles moet je nog zoeken en kijken hoe het water electra en de afvoer aangesloten moet worden. Maar zowaar Maria laat haar technische knobbel werken en de camper staat er keurig bij! Dan moeten de koffers nog uitgepakt worden en om 20.30 uur zitten wij achter een lekkere salade en ja, jullie raden het natuurlijk al, "een glas heerlijke wijn". Het is prachtig weer, wat is het leven zo aangenaam!


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan