Jackson Hole - Whitewater Rafting

De majestueuze besneeuwde bergtoppen van Grand Teton National Park vormen het achtergronddecor voor deze onvergetelijke tocht waarin je je al peddelend en lachend een weg baant over de woeste wateren van de Snake-rivier. Je hebt de keuze uit verschillende tochten, variërend van een halve of een hele dag.

13 Mile Scenic Float

Als je liever geen wilde tour hebt, maar een ontspannende dobbertocht dan is dit de excursie voor jou. Verken de Snake River en reis door de Jackson Hole Valley gedurende 21 kilometer. Geniet van het berglandschap om je heen terwijl de gids peddelt. Lunch is inbegrepen. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen is 4 jaar.

8 Mile Whitewater Rafting Trip & 8 Mile Small Raft Whitewater Trip

Ervaar 13 kilometer aan spannend stroomversnellingen en rustigere stukken. De Snake River laat je in de eerste helft perfect inkomen voor de heftigere stukken in het tweede deel. Tussen de stroomversnellingen door zijn er genoeg rustige plekken waar je het water in kan springen en rustig rond kan dobberen in je reddingsvest. De routes zijn identiek, het enige verschil is de raft waarin je gaat varen. Bij de 8 Mile Whitewater Rafting Trip vaar je in een grotere raft en met meer personen dan bij de 8 Mile Small Raft Whitewater Trip. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen is 6 jaar.

Scenic Float & Whitewater Combo

Een combinatie van de 13 Mile Scenic Float en de 8 Mile Whitewater Rafting trip,het beste van beide werelden. Nadat je 21 kilometer lang hebt kunnen genieten van de mooie omgeving en lunch op de raft, is het tijd voor wilde stroomversnellingen. De lunch is inbegrepen. De minimale leeftijd om deel te kunnen nemen is 6 jaar.

Je wordt nat, dus trek vooral een korte broek aan en smeer jezelf goed in met zonnebrandcrème. De tours vertrekken meerdere malen per dag.

Tijdsduur:
Tussen 3 uren en 7 uren
  • Jackson Hole Whitewater

  • Jackson Hole Whitewater

  • Jackson Hole Whitewater

  • Jackson Hole Whitewater

  • Jackson Hole Whitewater

  • Jackson Hole Whitewater

Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan